Miesopiskelija muuntautui sovelluksen avulla teinitytöksi napatakseen rikollisia – haaviin jäi seksiviestejä lähettänyt poliisi

Kalifornialainen yliopisto-opiskelija käyttää Snapchat filttereitä näyttääkseen alaikäiseltä tytöltä, kertoo NBC News.

NBC News kirjoittaa 20-vuotiaasta Ethanista, joka haluaa pysäyttää seksirikolliset. Hän käyttää Snapchatissa sukupuolenvaihto-filtteriä ja muuntautuu sen avulla "Esteriksi".

Esterillä on oma Tinder-profiili, jossa hän esittää teinityttöä. Ethan laittoi Esterin iäksi 19 vuotta, joka on alhaisin sallittu ikä Tinderissä.

Ester on saanut paljon viestejä miespuolisilta Tinderin käyttäjiltä.

Yhdessä viesteistä luki: ”Aiotko pitää hauskaa tänä iltana?”

Viestin takana oli poliisi

San Mateon poliisi Robert Davies, 40, on viestin takana. Hän alkoi viestitellä Tinderissä henkilön kanssa, jota luuli miespuolisen opiskelijan sijaan Esteriksi.

Pian kaksikko vaihtoi Tinderistä Kikiin, joka on mobiililaitteilla käytettävä chat-viestisovellus. Kikissä Ethan sanoi Esterin olevan 16-vuotias.

San Josen poliisin mukaan Davies myönsi Esterin sanoneen iäkseen 16.

Tämän jälkeen Davies kuitenkin pyysi Esteriä vaihtamaan Snapchattiin, jossa he myös keskustelivat. Lisäksi he viestittelivät seksuaalisen toiminnan harjoittamisesta.

– Aloimme viestitellä siellä ja siitä tuli paljon tiiviimpää ja intiimimpää, Ethan sanoi.

Ilmoitti poliisilaitokselle

Ethan, joka sai tietää Daviesin olevan poliisi, ilmoitti asiasta San Mateon poliisille. He saivat etsintäluvan Daviesin puhelimeen ja kotiin.

Davies pidätettiin kesäkuun alussa epäiltynä alaikäisten kanssa käymästä seksuaalissävyitteisistä viesteistä.

Ethan sanoi poliisille, että hänellä on naispuolinen ystävä, jota ahdisteltiin hänen ollessaan lapsi. Tämän takia poika halusi yrittää napata seksirikollisia.

– Halusin vain saada jonkun kiinni. Se joku nyt vain sattui olemaan poliisi, hän sanoo.

Davies on hyllytetty tehtävistään poliisitutkinnan ajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat