Mainos

Mieskalenteri saa naisen hyvälle mielelle

Naiset pitävät seinällä mielellään mieskalenteria, ilmenee kyselystämme. Yli puolet vastanneista ripustaisi seinälleen mieskauneutta, sillä kalenterissa poseeraava komea uros tekee päivästä karvan verran mukavamman.

Kysyimme lukijoiltamme, pitäisivätkö he seinällään mieskalenteria. Yli puolet vastanneista, noin 54 prosenttia, koristaisi seinänsä mielellään komeiden miesten kuvilla. Naiset pitävät mieskalenteria paitsi piristävänä juttuna, myös hyvänä asiana tasa-arvon kannalta. Kyselyyn vastanneiden mielestä miehet eivät ole ainoita, joilla on lupa nauttia vastakkaisen sukupuolen kauniista kuvista.

Mieskalenteri kelpaa monelle

– Mulla on ties monettako vuotta peräkkäin mieskalenteri seinällä. Piristää mukavasti aamua, kun komea uros esittelee kroppaansa.

– Työhuoneeni seinällä sellainen on ollut ennenkin.


– Miksikäs ei, on ollutkin eikä silloinen mieskaveri ollut moksiskaaan!

– Totta kai pidän, ja minullahan on se jo ollut vuosia. Mikseivät naiset kehtaisi, kun miehillä on lähes jokaisessa työpaikassa tyttökalenterit, eikä ihan kevyemmästä päästä olekaan? Osa on suorastaan ruokottomia. Kysypä sinä omalta siipaltasi, onko heillä töissä moisia. Mieskalenterit on sentään tehty tyylillä.

– Minulla on ollut jo monta vuotta mieskalenteri. Ensiksi se oli ilmoitustaululla ja nyt se on siirtynyt jääkaapin oveen. Sitä vilkaistessa tulee hyvälle tuulelle. Ja onhan miehilläkin naiskalentereita, niin miksei myös naisilla voisi olla mieskalentereita?

– Tietenkin voisin. Sellainen oikeastaan löytyy jo seinältä ja uusikin pitäisi hankkia. Petyin hieman saamaani mieskalenteriin, kun ne miehet kuvissa olivat niin kilttejä ja jotenkin tylsiä. Naiskalentereissa näkyvät tissit ja pakarat, mutta saamassani mieskalenterissa ainoastaan vatsa ja kainalokarvat. Pitänee ensi vuodeksi käydä nappaamassa mieluisa kalenteri.

Kalenteri toimii hupijuttuna

Osa vastanneista, noin 18 prosenttia, voisi hankkia mieskalenterin, mutta pitäisi sitä hieman syrjässä. Vaikka mieskauneus on tervetullut kotiin, sitä ei tarvitse sijoittaa aitiopaikalle.

– Voisihan se olla hauska hupijuttu.

– Kyllä mieskalenteri voisi puolivitsinä mennä, mutta ei se mikään maailman upein sisustuselementti ole.

Miehessä kiinnostaa muu kuin kroppa

Vastanneista noin 27 prosenttia ei ikinä hankkisi kotiinsa mieskalenteria. Näin vastanneet pitävät lihaksikkaiden vartaloiden esittelyä mauttomana ja esineellistävänä. Kun seksiä pursuaa joka paikasta, mieskalenterit eivät ole yhtään sen tervetulleempia kuin tyttökalenteritkaan.

– Katselen mieluummin maisemakuvia.

– Miehissä kiinnostavat ensisijaisesti aivan muut asiat kuin kroppa. Vaikkei ulkonäön voikaan väittää olevan täysin merkityksetöntä, sen korostaminen on jo ajat sitten saanut puistattavat mitat. Sitä paitsi mieskalenterien mallien ulkonäössä ei yleensä ole mitään miehekästä, enemmänkin jotain sliipattua ja muovimaista.


– En hankkisi. Kaikenlainen missi- ja mister-toiminta öljyttynä "seksisymbolina" poseeraaminen on mielestäni esineellistävää ja ällöttävää, olipa kohteena sitten mies- tai naispuolinen henkilö. Kalenterien miesihanne on myöskin sellainen, ettei siitä joka tapauksessa edes olisi esteettiseksi nautinnoksi, ainakaan minulle.

– Siis miehethän ovat monesti kivannäköisiä, mutta ne poikakalenterien pojat ovat sellaisia kaksikymppisiä ja nättejä joo, mutta ei miehiä. Meidän jumppasalin vessassa mm. on poikakalenteri. Ja onpa kivaa käydä pissalla, kun joku pikkupoika tuijottaa. On pakko peittää se pyyhkeellä. Ja miksi kalenteri? Kiihottuakseni? No, enpä tarvitse. Ihastellakseni? Mielellään livenä, kiitos! Ihastuakseni? Mihin, valokuvaanko? Seksiä tursuaa joka paikasta muutenkin, mun makuun jo liian paljon, enkä todellakaan kaipaa pinnallisuutta ja ulkonäkökeskeisyyttä yhtään lisää. Kalenteri on käyttöesine, maisemat ovat ihan kivoja ja söpöt eläimet piristävät aamulla, kun katsoo päivän ohjelman.

– Minulla on yöpöydällä vain oman rakkaan kuva, se riittää.

– Inhoan lihaksia ja kalentereissa harvemmin on asenteellisia rokkipoikia.

– Yhtä mautonta kuin tyttökalenteritkin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.