Mies yritti tunkeutua ex-vaimonsa kotiin - uhkasi rautaputkella

Noin 35-vuotiaan miehen epäillään tunkeutuneen väkisin ex-vaimonsa kotiin myöhään eilen illalla Päijät-Hämeen Nastolassa. Miehen epäillään myös yrittäneen pahoinpidellä ikäisensä miehen.

Tunkeutumisesta epäilty mies oli talon pääovelle ja uhkaillut kovalla äänellä talossa olevaa miestä. Talon sisällä olleet mies ja uhkailijan ex-vaimo kieltäytyivät avaamasta ovea, jolloin mies oli rikkonut oven lasin ja tullut väkisin sisälle. Miehellä oli ollut mukanaan yli metrin pituinen ja usean kilon painoinen rautaputki, jolla hän oli yrittänyt lyödä talossa ollutta miestä.

Ex-vaimo oli mennyt kuitenkin miesten väliin ja hän sai yhdessä talon sisällä olleen miehen kanssa väännettyä rautaputken uhkailijan kädestä.

Kamppailun jälkeen uhkailija oli poistunut talosta. Poliisipartio kävi hakemassa uhkailijan tämän kotoa ja hänet otettiin kiinni törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta miehen uhkailuihin, mutta miehen motiivi on vielä epäselvä. Hän oli ennen talollelle menoaan uhkaillut miestä ja naista puhelimen välityksellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat