Mainos

Mies värjötteli lumihangessa kolme päivää – selviytyi syömällä jäätynyttä olutta

Alaskassa autollaan lumihankeen jumiin jäänyt mies joutui värjöttelemään pakkasen armoilla kolme päivää. Mies selviytyi koitoksesta eväänään ainoastaan jäätynyttä olutta.

52-vuotias Clifton Vial jäi autonsa kanssa jumiin lumihankeen maanantaina 40 mailia Nomen kaupungin ulkopuolella, kertoo Anchorage Daily News.

– Yritin kaivaa itseäni ulos ja tajusin kuinka pahasti olin jumissa. Olisin paleltunut pahoin, ennen kuin olisin päässyt pois sieltä, Vial sanoo lehden haastattelussa.

Vialilla oli tapahtumahetkellä yllään vain tennistossut, farkut ja takki. Miehen kännykässä ei ollut kuuluvuutta alueella, joten mies päätyi värjöttelemään autossaan. Hän kietoi jalkojensa ympärille pyyhkeen ja veti päälleen makuupussin fleece-päällisen. Vial toteaa, että normaalisti hänellä oli aina mukanaan paksu makuupussi ja muita tarvikkeita.

– Olin todella vihainen itselleni. Minun ei olisi pitänyt olla alueella näin huonosti varustautuneena.

Laihtui koitoksessa 7 kiloa

Vialin katoamisen huomasi ensimmäisenä tämän työnantaja, kun Vial ei ilmestynyt tiistaina odotetusti töihin. Työnantaja ilmoitti katoamisesta poliisille keskiviikkona, jolloin laajat etsinnät käynnistettiin.

Mies löydettiin lopulta autostaan torstai-iltapäivänä. Polttoaine Vialin autosta oli tuolloin jo lähes lopussa, vaikka mies oli alkanut säästellä bensaa käynnistämällä autonsa vain kerran päivässä.

Tapahtuma-aikaan lämpötila alueella laski pahimmillaan noin 27 asteeseen. Vial kertoo, että vaikka autossa tulikin aika ajoin kylmä, pahinta oli kokemuksessa nälkä. Miehellä ei ollut nimittäin autossa mitään syötävää. Ainoa mitä mies saattoi nauttia nälkäänsä, oli lumi ja kaksi tölkkiolutta, jotka löytyivät autosta. Oluet olivat tosin pakkasessa ehtineet jäätyä.

– Leikkasin tölkit auki ja kaivoin sisällön ulos veitsellä, Vial kuvailee.

Vial ei saanut tapahtuman seurauksena paleltumia, mutta koville koitos miehen kuitenkin pisti.

– Punnitsin itseni eilen. Olin laihtunut suunnilleen 7 kiloa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.