Mainos

Mies vankeuteen poikansa pahoinpitelyistä – kuristi ja uhkasi tappaa

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1955 syntyneen miehen useista poikaansa kohdistuneista pahoinpitelyistä ehdottomaan vankeuteen.

Mies oli vuosina 2013–2014 pahoinpidellyt vuonna 1999 syntynyttä poikaansa muun muassa heittämällä lattialle, potkimalla reiteen, lyömällä avokämmenellä kasvoihin, kuristamalla lattialla ja lyömällä nyrkillä päähän. Hän oli myös uhannut kuristamisen yhteydessä tappaa pojan tämän täyttäessä 16 vuotta. Poika kertoi pelänneensä tätä tosissaan, koska oli tietoinen isänsä tappaneen aiemmin miehen kuristamalla.

Lisäksi mies oli rikkonut pojan mopokypärän ja yrittänyt lyödä tätä pojan omalla kävelysauvalla. Tapaukset sattuivat isän ja pojan ollessa kaksistaan, isän ollessa joissain tapauksissa humalassa.

Isä kiisti tapahtumat, mutta myönsi riitaa tulleen esimerkiksi pojan tietokoneella pelaamisesta. Maahan heittämisen ja kuristamisen hän totesi olleen leikkipainia.

Mies oli ollut tekoihin koeajalla, joten mies tuomittiin istumaan jäljellä olleen tuomion lisäksi nyt saadun vankeustuomion, eli yhteensä yhdeksän kuukautta. Lisäksi hänet määrättiin korvaamaan kivusta ja särystä yhteensä 900 euroa. Lisäksi hajonnut mopokypärä määrättiin korvattavaksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.