Mies, vältä nämä kolme kohtalokasta seksimokaa!

Mies, ota näistä kolmesta seksineuvosta opiksesi ja nainen on kuin sulaa vahaa käsissäsi.

Suurin osa seksiä koskevista miehille suunnatuista vinkeistä neuvoo, kuinka naisen saa kiihottumaan, mutta harva kertoo asioista, joita pitäisi välttää. Jokainen nainen on yksilö ja kiihottuu itseään miellyttävistä asioista, oli se sitten suuseksi tai esileikki. Kolme yleispätevää ohjenuoraa pätee kuitenkin valtaosaan naisista.

Muista, että oltuasi saman naisen kanssa pidempään, opit kyllä tietämään, mistä hän pitää, tai ei pidä.

1. Älä ole liian kohtelias sängyssä

Heikot nynnymiehet kiihottavat harvaa naista, vaan asia on päinvastoin. Jos tiedät käyttäytyväsi arkielämässä äärimmäisen kohteliaasti, vältä siis käyttämästä sängyssä kysymyksiä, kuten "Saisinko tehdä sinulle näin?" tai "Mitä olet mieltä tällaisesta ideasta?".

Keskity kohteliaisuuden sijaan itsevarmuuteen ja määrätietoisuuteen seksin aikana. Naiset pitävät vahvoista, itsevarmoista miehistä, jotka tietävät, mitä haluavat, eivätkä miehistä, jotka pelkäävät jatkuvasti tekevänsä jotain väärin.

Älä siis kysele lupaa kaikelle tekemällesi, piilottele maskuliinista ja dominoivaa puoltasi ja pyytele anteeksi puuhastelun aikana.

Muista myös: Vaikka olet vahva ja miehekäs, se ei tarkota, että sinun täytyy kohdella kaltoin naistasi. Voit olla dominoiva ja vakuuttava samalla, kun rakastelette ja osoitat hellyyttä naisellesi.

Ääliömäisyys naista kohtaan ei tee sinusta itsevarmaa, ainoastaan idiootin.

2. Näytä tunteesi

Harva tekniikkakeskeinen seksiopas kertoo, kuinka näyttää tunteensa seksin aikana. On kuitenkin hyvä muistaa, että pelkän tekniikan avulla et pääse pitkälle.

Naiset ovat luonteeltaan tunteellisia olentoja ja kokevat vahvoja tunne-elämyksiä seksin aikana. Robottimainen käytös seksin aikana ei tuo sinulle lisäpisteitä, vaikka osaisitkin kaikki seksitekniikat täydellisesti.

Älä pelkää tunteidesi näyttämistä rakastelun aikana. Anna mielihyvän, kivun tai ekstaasin ottaa vallan itsestäsi ja näkyä. Paljasta tunteesi äänessäsi ja kasvoillasi. Heittäydy hetkeen sen sijaan, että keskittyisit tekniseen suoritukseen. Nainen haluaa jakaa tunteen kanssasi ja tietää miellyttävänsä sinua.

Näin näytät tunteesi: päästele ääniä rakastellessasi, puhu romanttisesti tai jopa tuhmia, jos naisesi pitää siitä ja paljasta herkkä puolesi niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin.

3. Älä mene suoraan asiaan

Yksi kömpelöimmistä virheistä ja kenties suurimman valituksen kohde naisten keskuudessa on, kun mies menee suoraan asiaan. Hän tulee paikalle, hoitaa hommansa, saa orgasmin, kierähtää pois naisen päältä ja nukahtaa. Jos toimit näin, et luultavasti pääse enää toiste saman naisen petiin. Hän ajattelee, ettet välitä hänestä, vaan ainoastaan itsestäsi ja mielihyvästäsi.

Keskity naisen mielihyvään ensin. Hyväile häntä suullisesti ennen penetraatiota. Lue seksioppaita ja opettele uusia teknikoita mielihyvän tuottamiseen. Yhdistele uusia tekniikoita itsevarman asenteen ja tunteiden näyttämisen kanssa, ja nainen on myyty.

Tutustu Helmi-kauppaan ja löydä makuuhuoneen kipinä!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock.com

Lähde: Ask Dan & Jennifer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja