Mainos

Mies, usko jo – ei kiinnosta

Meistä ei tule mitään, piste. Joskus sanoma ei vain mene perille: mies jatkaa silti liehittelyä. Miten hänestä pääsisi eroon kertaheitolla?

Jokainen mies on luultavasti kokenut tilanteen, jossa nainen on todennut, ettei häntä kiinnosta – ja sitten mies onkin yrittämisellään saanut hänet muuttamaan mielensä. Selkeitä tekoja siis tarvitaan!

Koska todella ihastunut ihminen ei välttämättä ymmärrä hienovaraisia vihjeitä, suoruus on paras vaihtoehto. Älä jätä viestiisi tulkinnanvaraa tai hämäräperäisiä ilmauksia, kuten "ehkä myöhemmin", neuvoo lemondrop.com.

Ei, ei ja ei

Tarkoita, mitä sanot! Jos ilmoitat haluavasi olla vain kavereita, käyttäydy sen mukaisesti. Et voi ensin haluta platonista suhdetta, ja soitella ihailijaasi seuraavaksi korjaamaan tietokonettasi, kun istut vieressä viettelevässä aamutakissa. "Ystävä" ei saa olla koodisana vakinaiselle makuuhuonekaverille, jonka kanssa suhde ei kuitenkaan etene syvemmälle tasolle.

Jätä hänet niin, että muutkin tietävät siitä. Jos kosija ei ota vihjeestä vaarin ja kehuskelee kavereilleen nappaavansa sinut pienen pehmittämisen jälkeen, ilmoita julkisesti, ettet aio lämmetä – ikinä. Ole kohtelias mutta varma.

– Mies jatkoi ja jatkoi, yrittäen söpösti iskeä minua. Ilmoitin, etten halua häntä. Hänestä se oli törkeää, ja hän yritti parantaa oloaan nauramalla asialle, kun olimme porukalla koossa. Ilmoitin hänelle, että hänen kannattaa lakata nostattamasta mielialaansa vähättelemällä sitä faktaa, etten halua häntä. Sen jälkeen hän jätti minut rauhaan, Kim kertoo kokemuksestaan lemondrop.comissa.

Hanki ympärillesi isoja korstoja. Ilta lihaskimppu-sukulaisen seurassa häätää kovankin kundin kauemmas. Vaikuta iloiselta ja onnelliselta ystäviesi seurassa.

Jos häirikkö on todella sinnikäs ja sinua alkaa pelottaa, hommaa lähestymiskielto. Toisinaan mikään muu ei tehoa.

– Ongelmia ilmeni, kun olin 22. Mies oli 44 eikä ymmärtänyt, etten vain ole kiinnostunut niin paljon vanhemmasta miehestä. Minun täytyi hankkia lähestymiskielto sen jälkeen, kun hän hyökkäsi kimppuuni ja yritti tehdä todella epämiellyttäviä asioita, Megan kuvaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Lemondrop.com, Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.