Mies twiittasi ensitiedot Osaman kuolemasta - tietämättään

Pakistanilainen nuori mies yllättyi tosissaan, kun hän tajusi kirjoittaneensa Twitterissä Osama bin Ladenin kuolemaan johtaneesta iskusta reaaliajassa. Asiasta kertoo IBN Live-nettisivusto.

– Huh huh, nyt olen se mies, joka livebloggasi Osamaan kohdistuneesta iskusta tietämättäni, 33-vuotias Sohaib Athar twiittasi myöhemmin.

Athar kirjoitti aikaisin aamuyöllä Abbottabadin kaupungin yllä pörräävästä helikopterista. Hän kirjoitti helikopterin olevan melko harvinainen näky asuinpaikkansa yllä. Myöhemmin mies hermostui kopterin kovaan meluun ja kirjoitti: "Mene pois helikopteri - ennen kuin otan esille jättimäisen kärpäslätkäni".

Tämän jälkeen Athar kertoi twiitissään kuulleensa kovan räjähdyksen, josta hän ymmärsi, että jotain erityistä oli tapahtumassa. Hän jatkoi twiittaamista ja keskustelua muiden kanssa, mutta ei vielä tiennyt dokumentoivansa Osaman kuolemaan johtavia tapahtumia.

Miehen viestit ovat nostaneet hänet kuuluisaksi Twitterissä. Hän sai parissa tunnissa 12 000 seuraajaa. Tosin suosio ei pelkästään innostanut miestä - hän kirjoitti olevansa liian väsynyt ja uninen puhuakseen tapauksesta enempää.

Miehen Twitter-profiilin mukaan Athar on kotoisin Lahoresta. Hän ilmoitti pitävänsä nyt taukoa oravanpyörästä piileskelemällä vuoristossa kannettavien tietokoneidensa kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat