Mainos

Mies teeskenteli kuolemansa ja joutui vankilaan

Britanniassa mies on joutunut 12 kuukaudeksi vankilaan teeskenneltyään tehneensä itsemurhan. 44-vuotiasta Mark Baileytä tutkittiin seksuaalisesta päällekarkauksesta epäiltynä, kun hän jätti kallion jyrkänteelle viestejä perhettään ja poliisia varten. Mies jätti jyrkänteelle repun, jossa oli kaikkiaan neljä käsinkirjoitettua viestiä.

Bailey oli tämän jälkeen soittanut hätänumeroon ja teeskennellyt olevansa ohikulkija, joka oli löytänyt repun kalliolta. Tapauksesta järjestettiin valtava ilma- ja merietsintäoperaatio, kertoo Daily Mail -lehti verkkosivuillaan. Mies kertoi huijaushätäpuhelussaan pelkäävänsä, että joku oli hypännyt kalliolta mereen, lähellä Bridlingtonia, Itä-Yorkshiressä.

Baileyn petos kuitenkin huomattiin pian ja hänet pidätettiin vuorokaudessa. Epäilyt heräsivät, kun poliisi jäljitti hätäpuhelun ja huomasi, että kyseinen numero oli Baileyn itsensä nimissä.

Vielä pidätettäessäkin Bailey koitti huijausta ja sanoi nimekseen Shane Dowling, mutta hän ei saanut huijattua poliiseja.

Bailey myönsi syyllistyneensä yritykseen häiritä oikeuden toteutumista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.