Mies, tässä asiassa sekunneilla on merkitystä!

Uusi selvitys paljastaa, että naiset löytävät uudesta treffikumppanista potentiaalia toisille treffeille jo 90 sekunnissa, kun taas miehet metsästävät mahdollista seurustelukumppania uudesta tuttavuudesta kokonaiset viisi minuuttia.

Naiset todella tietävät, mitä haluavat, sillä keskiverto brittinainen tietää jo 90 sekunnissa, onko treffikumppanissa potentiaalia toisillekin deiteille.

Miehet antavat enemmän mahdollisuuksia vaikutuksen tekemiseen, sillä naisilla on kokonaiset viisi minuuttia aikaa antaa paras mahdollinen vaikutelma ennen kuin mies päättää, onko naisesta iloa seuraavaankin tapaamiseen.

Datewithamate.com-deittisivuston kyselyyn osallistui kaksituhatta viimeisen vuoden aikana vähintään yksillä treffeillä käynyttä brittisinkkua, joiden vastauksista selvisi, että naiset tietävät puolessatoista minuutissa, haluavatko he nähdä treffiseuralaistaan uudelleen. Miehet ovat selvästikin se rauhallisempi sukupuoli ja heidän päätöksensä kypsyy hitaammin.

Naisten päätökseen vaikuttaa suurelta osin miehen luonne. 41 prosenttia naisista nimittäin sanoi, että miehen luonteesta riippuu se, suostuuko nainen vielä tapaamaan miestä. Kuitenkin vain 28 prosenttia miehistä pitää naisen luonnetta tärkeänä tekijänä toisia treffejä ajatellen.

52 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että naisen ulkonäkö merkitsi eniten, kun mietittiin mahdollisuuksia toisille treffeille. Naisista vain 37 prosenttia piti ulkonäköä miehen tärkeimpänä ominaisuutena.

Myös se, millaiset treffit olivat kyseessä, vaikuttivat päätöksen tekoon. Yli puolelle naisista se, mitä treffeillä tapahtui, oli merkittävää, mutta miehistä vain 39 prosenttia painotti tekemistä seuraa tärkeämmäksi.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja