Mainos

Mies surmattiin Jyväskylässä

Jyväskylän poliisi tutkii murhana 43-vuotiaan miehen surmaamista Kuokkalan kaupunginosassa. Useita henkilöitä on otettu kiinni rikoksesta epäiltyinä. Heidät tavoitettiin surmapaikalta tai sen läheisyydestä.

-Sitä nyt parhaillaan tutkitaan, missä määrin teko oli suunniteltu, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Olavi Saunamäki.

Murhan tunnusmerkkeihin viittaa myös raaka surmatapa. Tutkinnallisiin syihin viitaten Saunamäki ei kuitenkaan kerro, millaisella aseella vainaja surmattiin.

Veriteko tapahtui myöhään maanantai-iltana, ja poliisi tiedotti siitä tiistaina tutkinnan edettyä jonkin verran. Komisario Saunamäen mukaan useat naapurit soittivat hätäkeskukseen, mutta poliisin ehtiessä paikalle rikos oli jo tapahtunut.

Surmattu asui kerrostaloasunnossa, johon usean henkilön joukko tunkeutui väkivaltaisesti. Saunamäen mukaan epäillyt ovat vainajan tuttavia ja iältään noin 20-30-vuotiaita. Heidän joukossaan on sekä miehiä että naisia. Tarkkaa epäiltyjen lukumäärää Saunamäki ei tässä vaiheessa paljasta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.