Mainos

Mies sohi moottorisahalla naista ja sytytti sitten talon palamaan

Omakotitalon paloa Seinäjoen Ylistarossa epäillään tahallaan sytytetyksi ja kolmeksi murhan yritykseksi. Yksi henkilö on loukkaantunut vakavasti.

Ylistarossa paloi myöhään eilisiltana korjauskelvottomaksi vanha, mutta perusteellisesti remontoitu puurakenteinen omakotitalo.

Isäntäperheen avuksi maalaustöihin oli tullut aamupäivällä sukulaispariskunta. Jossakin vaiheessa iltaa talossa vakituisesti asuvan pariskunnan välille oli tullut riitaa, joka oli kärjistynyt järkyttävästi. Noin 50-vuotias avomies oli hakenut ulkorakennuksesta moottorisahan ja lähtenyt sillä puolisonsa perään. Avovaimo pakeni taloon.

Sisällä talossa käynnissä olevan moottorisahan terä oli osunut 46-vuotiaan, vieraaksi tulleen naisen keskivartaloon. Nainen oli yrittänyt rauhoittaa moottorisahan kanssa avovaimonsa perään rynnännyttä miestä. Vieras nainen loukkaantui vakavasti.

Avomies oli perääntynyt tämän jälkeen ulos talosta ja sytyttänyt ulko-oven ja sen edustalla olevan puuterassin tuleen. Ulko-ovi on rakennuksen ainut kulkuväylä ulos talosta.

Miehen poistuttua paikalta kolmistaan palavaan taloon jääneet vieras mies ja kaksi naista onnistuivat lopulta pakenemaan palavasta talosta rikkomalla alakerran ikkunan kautta. Tätä ennen talon emäntä eli avovaimo ja vieraaksi tullut mies olivat valmistelleet vakavasti loukkaantunutta naista siirtokuntoon hätäkeskuksesta saamiensa ohjeiden mukaisesti. Vakavasti loukkaantunut nainenkin kun piti saada talosta äkkiä ulos ikkunan kautta.

Poliisi sai avomiehen kiinni tunnin kuluttua muutaman kilometrin päästä. Hän ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa.

Vakavasti loukkaantunut nainen on hoidossa Etelä-Pohjanmaan keskussairaalassa eikä hänellä ole tällä hetkellä olisi välitöntä hengenvaaraa.

Asian esitutkintaa jatketaan. Päätös vangitsemisesityksen tekemisestä käräjäoikeudelle on tehtävä tiistaina puoleen päivään mennessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.