Mainos

Mies: Seitsemän keinoa oppia superrakastajaksi

Kukaan mies ei varmasti halua että nainen pitää tätä tylsänä sängyssä. Jotta vältät uhankaan tästä, lue Askmen.comin kokoama seitsemän kohdan lista siitä millä saat pidettyä naisen hyrisevän vain tyytyväisyydestä. Jos et ole valmis tekemään pieniä lisäpanostuksia seksisuhteenne suhteen, hän saattaa löytää jonkun toisen joka tekee niin…

Älä kysy lupaa, aina

Jos kysyt lupaa kaikkeen mitä teet sängyssä, se ei välttämättä ole kovinkaan kiihottavaa. Hyvä rakastaja tietää milloin naista täytyy lähestyä kohteliaasti, ja milloin vain ottaa ohjat omiin käsiin tai vaihtaa asentoa vain reippaasti ohjaten.

Intensiivinen katse ja päättäväinen mieli ovat hyvän itsevarmuuden merkkejä, ja superseksikkäitä sellaisia.

Muista että ei tarkoittaa ei. Tiedät kyllä vakikumppanisi kanssa, jos se tarkoittaa jotain muuta.

Ei vain mekaanista liikettä

Useat naiset kertovat että seksi ilman intohimoa on aika tylsää: tuskin kukaan nainen haluaa että häntä kohdellaan kuin pumpattavaa barbaraa.

Joihinkin suhteisiin tämä tietenkin sopii, samoin kuin osiin seksisessiostanne vaikka joka kerta, mutta intiimissä kanssakäymisessä tulee olla muutakin.

Jokainen nainen haaveilee joskus myös lempeästä ja hellästä rakastelusta, sekin voi yltyä vaikka kuinka kiihkeäksi menoksi, mutta yllätä naisesi ja hemmottele häntä vaihteeksi.

Älä ole ennalta-arvattava

Jos olette olleet yhdessä jo jonkin aikaa, ennalta-arvaavattavuus voi saada seksin tuntumaan tylsältä. Yksi syy siihen miksi seksi tuntui niin hyvältä suhteen alkuaikoina oli se, että ette aina pystyneet arvaamaan ennakolta mitä toinen tekee tai miltä se tuntuu. Jos saat pidettyä tätä uutuudenviehätystä pikkukikoilla yllä olet oikeilla jäljillä.

Älä siis pelkää kokeilla uusia asentoja, leluja tai tapoja, naisen ei pidä osata olettaa jokaista liikettäsi.

Uutta vipinää välyyjen väliin saa muun muassa siellä että jos aiemmin olette köyttäneet esileikkiin vain viisi minuuttia, venytä aika varttiin ja kiusaa häntä intensiivisesti. Tai jos aina harrastatte seksiä iltaisin, kokeilkaa rentouttavaa aamuseksiä.

R niin kuin romantiikka

Vaikka monet naiset ja miehet ovat hyvin tyytyväisiä seksielämäänsä, totus on, että rutiinit tappavat intohimon ajan mittaan. Jos haluat estää tämän tapahtumasta laita hieman ekstra-yritystä vaakamamboiluun silloin tällöin. Ja kyllä, se alkaa kirjaimella R eli kehitä romantiikkaa.

Kun olette olleet vähänkään kauemmin yhdessä, romantiikan määrä ymmärrettävästi laskee. Sitä mieluisempaa on, kun yllätät naisesi jollain suunnitellulla eleellä: on se sitten suklaata, kynttilöitä tai vain pieni hieronta.

Esimerkki romanttisesta tempauksesta voisi olla vaikka pienten lappujen tai tekstiviestien jättäminen hänelle, lapuissa voit kuvailla vaikka mitä haluaisit tehdä hänelle tai mitä hänen tulisi laittaa ylleen kun tulet kotiin. Kun panostat suhteeseenne romanttisilla eleillä, voit saada myös naiseltasi vastapalveluksen…

Vaihda paikkaa!

Jos naisesi muistaa jo ulkoa jo makuuhuoneenne katon kaiki halkeamat, on aika vaihtaa asennon lisäksi myös paikkaa. Vie hänet suihkuun, keittiöön, autoon, olohuoneeseen tai jopa ulos. Kellarikomerokin käy pikaiselle sessiolle jos jälkikasvu mellestää kotona. Vain mielikuvitus on rajana!

Hallitse ja hillitse ääniäsi

Ylenmääräinen murahtelu seksin aikana voi olla aivan yhtä rasittavaa toiselle osapuolelle kuin sekin ettei kuulu pihahdustakaan. Oikeat sanat oikeassa paikassa saattavat olla hyvän seksin suola, eikä niiden tarvitse edes olla ne pelätyt kolme sanaa jotka alkavat kirjaimilla m, r ja s.

Kerro naisellesi selvin sanoin rakastelun aikana että rakastat miltä hän tuntuu tai että se mitä hän tekee sinulle tuntuu ihanalta, tietenkin ilman että koko naapurusto saa siitä tietää.

Kokeile eri rooleja

Uusien asentojen ja paikkojen lisäksi erilaisten fantasioiden kokeminen yhdessä parantaa seksielämää ja lujittaa myös parisuhdettanne. Lisää leikkimielistä otetta, kerro fantasioistasi. Jos roolileikit tuntuvat liian rajuista, miten olisi pehmeä aikuisviihde iltaa piristämään elokuvan muodossa?

Jos et uskalla tehdä näitä muutoksia ja kokeiluja, se on ymmärrettävää. Mutta kaada teille pari lasia viiniä ja yritä uudelleen. Puhumattomuus suhteessa on vielä suurempi ongelma kuin se että uuden kokeileminen saattaa vähän ujostuttaa!

Älä oleta että muutos tapahtuu päivässä, vaan se tulee vaatimaan varmasti useampia keskusteluita niin että olette molemmat asian kanssa sinut.

Sinun ei tarvitse olla superrakastaja, ole oma itsesi

Naiset eivät oleta, että miehet olisivat mitään superrakastajia. naiset vain haluavat nähdä, että silloin tällöin että mies edes yrittää jotain uutta, romanttista tai erilaista.

Muista että tylsän seksielämän vastakohta spontaanius ja se, ettei nainen tiedä aina tarkkaan ennakkoon mitä olet tekemässä. Tällä pääset jo pitkälle.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.