Mainos

Mies sai vasarasta päähän Kemissä

Peräpohjolan poliisi tutkii viimeöistä tapausta, jossa miestä lyötiin vasaralla päähän.

Poliisi kertoo tapahtumien saaneen alkunsa hieman ennen puolta yötä kun kemiläisseurue oli nukkumassa Takajärven kaupunginosassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa.

Asuntoon oli tunkeutunut asunnon haltijan ennalta tuntema keski-ikäinen mieshenkilö. Hän oli rikkonut asunnon ikkunan ja päässyt sisään. Mies oli paennut paikalta ennen kuin poliisi ehti paikalle.

Seurueeseen kuului kolme miestä ja kaksi naista. Yksi naisista oli sisään tunkeutuneen miehen entinen tyttöystävä.

Seurue oli siirtynyt jatkamaan keskeytyneitä uniaan Syväkankaan kaupunginosassa sijaitsevaan omakotitaloon. Noin kello 5.30 aikoihin oveen koputettiin ja joku seurueesta avasi oven.

Taloon tuli sama aiemmin yöllä häiriköinyt mies, joka löi alustavien tutkimusten mukaan erästä seurueen miespuolista jäsentä muutaman kerran vasaralla päähän. Mies oli jälleen paennut paikalta ennen poliisien saapumista.

- Syytä lyömiseen selvitellään. Liittyneekö kariutuneeseen parisuhteeseen, pohtii rikosylikonstaapeli Esa Mikkonen Peräpohjolan poliisista. Iskun saaneella miehellä ei kuitenkaan ollut mitään suhdetta lyöjän entiseen tyttöystävään.

Uhri toimitettiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan tarkastuttamaan vammansa, jotka alustavien tietojen mukaan eivät ole vakavia. Vasaramies otettiin kiinni aamulla asunnoltaan. Kiinniotto sujui rauhallisesti ja mies on tällä hetkellä poliisin suojissa. Miehellä ei ole aiempia rikoksia taustallaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.