Mainos

Mies ryösti koruliikkeen – saalis yli 60 000 euroa

Poliisi etsii edelleen viikko sitten Tampereella kultasepänliikkeen ryöstänyttä miestä.

Ryöstäjä sai poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan saalikseen sormusten esittelylevyn, jonka arvo on yli 60 000 euroa. Mies sai levyn haltuunsa lyömällä sitä pidellyttä myyjää.

Ryöstö sattui hieman ennen kello neljää iltapäivällä Näsilinnankadulla Tampereella. Ryöstäjä pakeni paikalta juosten. Pakomatkan aikana mies riisui ryöstössä käyttämänsä vaatteet ja silmälasit.

Vaikka poliisi sai epäillystä ryöstäjästä hyvää valvontakamerakuvaa, ei häntä ole tavoitettu. Sen takia poliisi julkaisikin tänään kuvia epäillystä.

Epäilty on käynyt tämän viikon tiistaina noin klo 16.45 Tampereen Tammelan kaupunginosassa sijaitsevassa kultasepänliikkeessä tiedustelemassa sormuksia. Poliisin saaman tiedon mukaan epäillyn puheet ovat olleet samanlaisia kuin 3.10. tehdyssä ryöstössä.

Nuorta, noin 170-senttistä miestä oli odotellut ulkona romanimies.

Poliisi kehottaa kultasepänliikkeitä tarkkaavaisuuteen ja ilmoittamaan kaikista vähänkin epäilyttävistä havainnoista välittömästi poliisille. Poliisi pyrkii hälytystehtävien suorittamisen ohessa tarkkailemaan mainittujen liikkeiden ympäristöä.

Mahdolliset vihjeet epäillystä voi soittaa Pirkanmaan poliisille numeroon 0503137391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköpostiin pyydetään kirjoittamaan otsikoksi "Sormuslevyn ryöstö".

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.