Mainos

Mies riehui silmittömästi – parrunpätkällä läpi lämpölasista

Enon keskustassa eilen riehunut 28-vuotias mies aiheutti mittavia omaisuusvahinkoja. Mies oli murtautunut Joensuun Enon jätevedenpuhdistamolle rikkomalla ilmeisimmin parrunpätkällä kaksi 3-kerroksista lämpölasi-ikkunaa.

Sisälle päästyään mies oli pysäyttänyt jätevedenpuhdistamon toiminnan rikkomalla prosessia ohjaavan tietokoneen näyttöineen ja vahingoittanut päävirtataulua potkimalla ja sulakkeita ja päävirtakytkimiä kääntelemällä.

Mies oli tunkeutunut myös kirjapainon tiloihin rikkomalla ulko-oven ikkunaelementin. Kirjapainotiloissa mies oli rikkonut useita ohjausyksiköitä, näyttöpäätteitä ja muuta irtaimistoa. Mies oli tyhjentänyt jauhesammuttimen ja käynyt penkomassa sosiaalitilojen pukukaappeja sekä rikkonut painokoneen jäähdytinletkun. Letkun rikkomisesta aiheutui jäähdytysveden valuminen painotalon lattialle.

Mies oli lisäksi rikkonut Piennartiellä sijaitsevan asunnon ulko-oven lämpöelementtilasin ulkona olleella jakkaralla.

Mies otettiin poliisin huostaan ja hänen epäillään syyllistyneen kahteen törkeään vahingontekoon jätevedenpuhdistamon ja kirjapainon osalta sekä vahingontekoon ja kotirauhan rikkomiseen asunnon ulko-oven rikkomisen osalta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.