Mainos

Mies riehui pitseriassa: Pahoinpiteli ravintolan työntekijöitä ja 13-vuotiaan pojan

Päijät-Hämeen poliisi tutkii erikoista pitseriaepisodia Lahdessa.

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa siitä, kun pariskunta tuli eilen illalla syömään Rautatienkadulla sijaitsevaan pitseriaan. Myöhemmin mies oli lähtenyt ravintolan ulkopuolelle naisen vielä jatkaessa syömistään. Jonkin ajan kuluttua nainen oli heittänyt jäljellä olleen ateriansa lattialle ja mennyt ulos.

Ulkona ollut mies oli kimpaantunut, tullut sisälle pitseriaan, ja samalla lukinnut sen ulko-oven. Mies meni kassan takana olleen tarjoilijan luokse ja löi tätä nyrkillä päähän ja potki vartaloon.

Lisäksi mies uhkaili ravintolan henkilökuntaa ja löi toista ravintolan työntekijään pitsalapiolla ja rikkoi myös tämän puhelimen.

Tämän jälkeen mies pahoinpiteli ravintolanpitäjän 13-vuotiaan pojan ja yritti ottaa myös 11-vuotiaan pojan kiinni pahoinpitelytarkoituksessa.

Ravintolan henkilökunta lapsineen pääsi pakenemaan takaoven kautta kadulle. Mies seurasi henkilökuntaa pitsalapion kanssa ulos.

Poliisi otti miehen kiinni kadulta. Hänen epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.