Mainos

Mies rakensi oman Batman-menopelin pilkkahintaan – katso kuvat ja video

Miltä tuntuisi ajaa ympäriinsä ikiomalla Batman-moottoripyörällä? Vietnamilainen Vu Tung Lam tietää vastauksen tähän, sillä mies omistaa uniikin Batman-elokuvan inspiroiman menopelin.

24-vuotias nuorukainen suunnitteli ja valmisti pyöränsä pilkkahintaan romumetallia sekä vanhaa moottoripyörää hyväksi käyttäen.

Lamin suunnittelema pyörä ei ole elokuvassa nähdyn Batpodin täydellinen kopio, vaan miehen oma versio pyörästä.

Lamin pyörän moottori on peräisin vanhasta Suzukista. Moottoripyörän renkaat ovat peräisin autosta ja sen runko on hitsattu vanhoista teräsputkista, jotka on päällystetty muovilla. Pyörässä ei ole varsinaista perävaloa, mutta sekä pyörän etu- että takaosasta löytyy LED-valot.

Nopeimmillaan Lamin ajokki kulkee 90 kilometriä tunnissa.

– Kun katsoin Batman-elokuvia, kiinnostuin Batpodista, joka on erittäin mielenkiintoinen ajokki. Se innosti minua rakentamaan oman.

Ei aio myydä pyöräänsä

Lam sai pyörän rungon valmiiksi kahdessa päivässä, kaikkiaan ajokin viimeistelyyn kului kaksi kuukautta. Hintaa pyörälle kertyi kokonaisuudessa hieman yli 350 euroa.

Miehen pyörä nousi nettisensaatioksi, kun hän latasi videon ajokkinsa prototyypistä YouTubeen heinäkuussa. Tähän mennessä videota on katsottu yli miljoona kertaa.

Lam ei suunnittele myyvänsä suurta kiinnostusta herättänyttä pyöräänsä. Nuorukainen aikoo laittaa pyörän esitteille tulevaan työpajaansa, jossa hän ryhtyy valmistamaan erikoispyöriä tilauksesta.

(MTV3 – APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.