Mainos

Mies raiskasi ja kuvasi Airbnb-vuokralaisiaan – poliisi löysi satoja kuvia

Espanjassa asuntoaan Airbnb-palvelun kautta turisteille vuokrannut mies on saanut 12 vuoden tuomion kahden vuokralaisensa raiskaamisesta.

24- ja 26-vuotiaat amerikkalaisnaiset olivat vuokranneet Barcelonassa sijaitsevan asunnon 34-vuotiaalta mieheltä Airbnb:n kautta lokakuussa 2011.

Asunnon naisille vuokrannut kolumbialaistaustainen mies oli viettänyt näiden kanssa yhdessä iltaa ravintoloissa ympäri Barcelonaa. Oikeuden asiakirjoissa kerrotaan, että illan aikana oli ”juotu erittäin paljon alkoholia".

Saatettuaan vuokralaisensa takaisin asunnolle, mies oli käyttänyt hyväkseen naisten päihtymystä ja raiskannut nämä.

– Naiset eivät kyenneet fyysiseen vastarintaan, tuomiossa todetaan.

Oikeuden lausunnon mukaan teosta tuomittu mies oli tietoinen siitä, etteivät naiset olleet suostuneet seksiin. Mies oli myös kuvannut ja videoinut tekoaan.

Naiset olivat tehneet tapauksesta raiskausilmoituksen seuraavana aamuna. Yhdysvaltoihin palaamisensa jälkeen naiset olivat ilmoittaneet tapauksesta myös Airbnb:lle, joka poisti miehen asunnon palvelustaan.

Asuntoa vuokrannut mies oli yrittänyt kiristää naisia vetämään raiskausyytteet pois, uhaten näitä kuvien ja videon julkaisulla. Naiset eivät kuitenkaan peruneet syytettä.

Poliisit tekivät maaliskuussa 2012 kotietsinnän miehen asuntoon. Miehen hallusta löydettiin tuolloin satoja vastaavanlaisia kuvia muista nuorista naisista.

Mies sai 11 vuoden, 9 kuukauden ja yhden päivän vankilatuomion kahdesta raiskauksesta, yksityisyyden loukkaamisesta ja kiristämisestä.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.