Mainos

Mies putosi autolautalta

Turkuun matkalla olleelta autolautta Viking Amorellalta varhain aamulla pudonneen miesmatkustajan pelätään hukkuneen.

Miesmatkustaja putosi mereen autolautta Viking Amorella varhain aamulla Ahvenanmaalla. Putoaminen käynnisti laajamittaisen etsinnän Nyhamnin läheisellä merialueella, mutta veden varaan joutunutta ei ollut löytynyt vielä kello kahdeksaan mennessä aamulla.

Amorellan henkilökuntaan kuuluva kansivahti näki matkustajan putoavan alas mereen laivan yläkannelta aamukahden aikaan. Pudonneen uskotaan olevan suomalaismies. Putoamispaikka oli keskellä avomerta, ja lähimpään rantaan oli matkaa pari merimailia.

Saaristomeren merivartiosto hälytti paikalle Superpuma-helikopterin, vartiolaiva Telkän sekä partioveneet Maarianhaminan ja Storklubbin merivartioasemilta. Autolautoista etsintöihin osallistuivat Amorellan ohella Viking Isabella ja Silja Festival. Lisäksi alueen haravointiin osallistui ahvenanmaalaisten meripelastajien alus.

Autolautat jatkoivat matkaansa hieman ennen aamuviittä. Kahdeksalta aamulla etsintöjä suoritti enää vain vartioalus Telkkä. Meripelastustoimet lopetettiin kokonaan kello kymmenen jälkeen, ja tapauksen jatkohoito siirrettiin Ahvenanmaan poliisille.

Amorella oli tapahtumahetkellä matkalla Tukholmasta Turkuun. Aikataulun mukaan sen olisi pitänyt poiketa kello 3.30 Långnäsin satamaan Ahvenanmaalla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.