Mainos

Mies puki aasinsa – sai yllätyksen presidentti Obamalta

Presidentti Barack Obaman faniksi tunnustautuva kolumbialainen Silvio Carrasquilla ei ollut uskoa silmiään saatuaan postissa kirjekuoren Valkoisesta talosta. Kuoressa oli nimittäin käsin kirjoitettu kiitosviesti Obamalta.

Obama oli lähettänyt kiitosviestin Carrasquillalle kuultuaan miehen kannatustempauksesta.

Carrasquilla oli turhaan yrittänyt esitellä Obamalle aasinsa, jonka oli pukenut Yhdysvallan lipun väreihin. Obaman puolueen eli demokraattien tunnuseläin on aasi.

Mies oli tuonut aasinsa Cartagenaan, jossa Obama vieraili lauantaina. Carrasquilla ei kuitenkaan ikinä päässyt lähestymään presidenttiä, sillä turvatoimet tapahtumapaikan ympärillä olivat erittäin tiukat.

Sana Carrasquillan tempauksesta kiiri kuitenkin Valkoiseen taloon ja Obaman korviin kansainvälisen median kautta. Obama lähetti tällöin Carrasquillalle kiitoskirjeen.

Kirjeeseen lipsahti tosin pieni virhe. Obama kirjoitti Carrasquillan kotimaan Kolumbian (Colombia) vahingossa väärin (Columbia). Carrasquillaa virhe ei kuitenkaan haitannut.

– Tämä on mielestäni paras todiste siitä, kuinka ystävällinen, antelias ja nöyrä maailman mahtavin mies on, mies ylisti.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.