Mainos

Mies poliisille: Ei minulla ole aikomusta maksaa näitä tavaroita

Hämeenlinnassa poliisi sai kiinni harvinaisen avuliaan huijarin.

Poliisit olivat jututtamassa 23-vuotiasta miestä tämän kotona, kun tavarakuriiri tuli paikalle tuoden mukanaan taulutelevision ja tietokoneita.

Poliisin jututtaessa miestä tämä kertoi, ettei tavaroita ole tarkoitus maksaa ja että tavarat menevät eteenpäin.

Poliisi takavarikoi reilun neljän tuhannen euron arvoiset tavarat ja kutsui miehen kuulusteluihin.

Kuulusteluissa mies paljasti, miten tilaaminen onnistuu. Hän kertoi käyttävänsä tietokoneohjelmaa, jonka avulla tavaroiden lähettäjästä näyttää siltä kuin tavarat olisi maksettu.

Poliisin selvitettyä asiaa nettikaupan kanssa kävi ilmi, että miehelle oli tämän viikon tiistaina toimitettu kymppitonnin edestä elektroniikkaa.

Samalla ilmeni, että alkuvuoden aikana tilauksia on tehty varmuudella yli viidenkymmenen tuhannen euron arvosta. Mies otettiin kiinni ja hänen asuntoonsa ja muihin tiloihin tehtiin kotietsintä. Etsinnässä löytyi muutaman tuhannen euron arvoinen omaisuus.

Poliisi selvittää parhaillaan, kuinka paljon mies on kaikkiaan saanut huijaamalla tavaraa saanut. Myös sitä selvitetään mistä firmoista tavarat on huijattu ja mihin tavarat ovat menneet.

Poliisin mukaan kyseinen mies on aikaisemminkin harrastellut nettipetoksia, mutta huomattavasti pienemmillä summilla. Mies on pidätetty ja häntä esitetään vangittavaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.