Mainos

Mies piti kuutta naista seksiorjinaan Kiinassa

Kiinalainen palomies piti kuutta naista seksiorjinaan itse rakentamassaan maanalaisessa tyrmässä kahden vuoden ajan Keski-Kiinassa.

Mies ehti tappaa vangeista kaksi ennen kuin poliisi löysi tyrmän. Yksi Li Haon kaappaamista naisista karkasi ja ilmoitti vankityrmästä poliisille.

Naiset olivat yökerhojen ja karaokebaarien työntekijöitä. Lin epäillään kaapanneen naiset työvuorojen jälkeen. Mies piilotti naiset tyrmään ja raiskasi heidät toistuvasti. Li piti uhrinsa heikkoina ruokkimalla heitä vain kerran päivässä.

Li päästi naisia ulos kellarista ainoastaan silloin, kun hän tarvitsi lisää rahaa. Li pakotti naiset myymään itseään muille miehille. Yksi naisista onnistui kuitenkin pakenemaan ja ilmoittamaan asiasta poliisille. Lillä on vaimo ja yksivuotias lapsi. Vaimolla ei hänen omien sanojensa mukaan ollut mitään aavistusta miehensä kammottavasta kellarista.

Poliisi löysi kaksi ruumista haudattuna kellarista. Kolme uhria päästettiin vapauteen. Neljäs nainen pidätettiin epäiltynä avunannosta yhden haudatun uhrin tappoon.

(MTV3 - China Daily)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.