Mainos

Mies pelasi samaa riviä 10 vuotta – ei meinannut uskoa päävoittoa

Oulussa mies on voittanut Kenossa päävoiton 10 vuotta pelissä olleella rivillä. Mies oli pelannut samaa riviä Kenon historian alusta asti.

200 000 euron voitto 10-tason Kenossa tuli heinäkuussa kupongilla, joka oli pelattu Oulun Neste Hiirosessa. Voittajan usko omaan riviin ei loppunut, vaikka vuosia ehti kulua ennen isoa voittoa.

– Numerot olivat perheen syntymäpäiviä ja sosiaaliturvatunnuksen loppuosia, ja muutama oli heitetty ihan hatusta. Monta kertaa iso voitto on ollut ihan lähellä, ja viimeinhän se sitten sieltä tuli. Uskoin voittoon, mutta nyt luovun tästä rivistä. Jatkan toisella rivillä ja teen ehkä yhden uuden, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Rivin tarkistaminen arvonnan jälkeen toi hien otsalle.

– Katsoin ensin, että tuli 200 euroa, minkä olen voittanut aikaisemminkin. Sitten katsoin, että ei helkkari, sehän on viisi tonnia, kunnes selvisi, että siellä on täysosuma ja 200 000 euroa. Piti se tarkistaa moneen kertaan!

Voittorahoilla asunto ja "muutaman tonnin räpsy"

Kolmen lapsensa kanssa vuokra-asunnossa asuva mies sijoittaa voittorahansa omaan asuntoon.

– Toiveissa on omakotitalo. Kerrostalossa voi asua kyllä talven, mutta ei kesää. Olisi hienoa löytää talo, jossa on pihasauna. Minulla on lämpimät muistot äidin kotoa, jossa sellainen oli. Oli mukava tepastella avojaloin pihan poikki saunaan. Se jäi mieleen, voittaja herkistyy.

Myös auto menee uusiksi, mutta mitään sporttista ja kimaltavaa ei ole suunnitelmissa.

– Muutaman tonnin räpsy mutta vähän tilavampi. Ei autoon ole järkeä laittaa sen enempää rahaa kiinni, määrittelee voittaja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.