Mainos

Mies pakotti perheensä järkyttävään kurjuuteen - Katso video

Amerikkalaismiehen epäillään pitäneen vaimoaan ja neljää lastaan vankina kodissa, jota viranomaiset kuvailevat "lääväksi".

Asuinoloja kuvailtiin niin törkyisiksi ja kuvottaviksi, että perheen kotina toiminutta asuntovaunua tutkineiden poliisien täytyi pitää kaasunaamaria kasvoillaan. Poliisien mukaan tuhansia hyönteisiä ryömi laatikoissa, kaapeissa ja huonekaluissa. Lisäksi vaunun lattiat olivat lahot, pilaantunutta ruokaa kaikkialla ja sänkyjen patjat homeessa.

Perhettään rautaiselle otteella hallinnutta Raymond Daniel Thurmondia syytetään vangitsemisen lisäksi raiskauksesta ja lapseen kohdistuneesta väkivallasta. Epäillyt rikokset tapahtuivat Lavonian kaupungissa Georgian osavaltiossa, noin 145 kilometrin päässä Atlantasta.

Thurmond antoi perheensä poistua asunnosta vain kerran kolmen vuoden aikana. 9-, 12-, 13- ja 14-vuotiaat lapset eivät käyneet koulua.

- Puhuimme kaikkien naapurien kanssa, alueen johtajan ja huoltomiesten kanssa eikä kukaan edes tiennyt naisen ja neljän lapsen asuvan vaunussa, Lavonian poliisipäällikkö Bruce Carlisle kertoi.

Naapurit kuvailevat Thurmondia kohteliaaksi ja hiljaiseksi. Poliisin mukaan hän on kuitenkin äkkipikainen ja saattoi lyödä lapsiaan teräskärkisellä saappaalla. Lapset joutuivat myös useita kertoja kuulemaan, kuinka heidän isänsä pahoinpiteli ja raiskasi perheen äidin makuuhuoneessa.

Tilanne paljastui toisen naisen takia

2200 asukkaan Lavonian kaupungissa ihmetellään nyt, miksi kukaan ei huomannut vakavaa tilannetta aiemmin ja miksi Thurmondin perhe ei paennut.

Poliisipäällikön mukaan tilannetta selittää se, että Thurmond lukitsi aina asuntovaunussa olleiden kolmen makuuhuoneen ovet lähtiessään töihin. Lisäksi perheen äiti oli täysin alistunut miehensä toimille.

Nainen toi tilanteen julki vasta, kun Thurmond oli sanonut jättävänsä tämän toisen naisen takia. Mies oli sanonut kuitenkin tuovansa perheelleen ruokaa muutaman päivän välein.

Raymond Daniel Thurmondilla ei ole aiempaa rikostaustaa. Tällä hetkellä hän odottaa oikeudenkäynnin alkamista, mutta toistaiseksi kukaan ei ole halunnut ryhtyä miehen asianajajaksi hänen pyynnöistään huolimatta.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.