Mies: Nämä tapasi saavat naisen hulluksi!

Suurimman osan ajasta miehet ovat tietysti ihania ja rakastettavia, mutta heistä löytyy myös niitä piirteitä, jotka saavat naiset hyppimään seinille.

Miehen ajatusmaailma on täysin erilainen kuin naisen. Kirjailija Deb Amlenin teos It's Not PMS, It's You erittelee miehen ärsyttäviä piirteitä ja tutkii humoristisesti, millä tavalla miehen mieli toimii.

Mies kuulee sen, mitä haluaa

Yksi miehen erikoisimmista puolista on hänen kykynsä löytää joka asiasta vain häntä hyödyttävät puolet. Jos kerrot miehellesi paljon asioita, voit olla varma, että hän sisäistää informaatiotulvasta vain sen, mikä tekee hänen oman olonsa mukavaksi.

Miehet sanovat, ennen kuin ajattelevat

Miehet toki tarkoittavat hyvää, mutta välillä tuntuu, että he tekevät, ennen kuin ajattelevat. Esimerkki numero yksi: mies soittaa naiselle treffien jälkeisenä päivänä ja sen kummemmin ajattelematta kutsuu treffiseuralaistansa ex-tyttöystävänsä nimellä. Esimerkki numero kaksi: mies ehdottaa naiselle nestekuuria, kun tämä valittaa olevansa lihava.

Ällöttävät jalat

Miehet tuppaavat ajattelemaan, että pedikyyri on vain naisten turhaa hömpötystä. Tästä johtuen monien miesten jalat, etenkin varpaankynnet, ovat sanalla sanoen rumat. Miehet siis näyttävät ajattelevan, että heillä ei ole polvien alapuolella mitään.

Mies ärsyttää tahallaan

Miehet ovat uteliaita ja kärsimättömiä! Tämä pätee niin konkreettisissa asioissa kuin parisuhteessakin. Jos mies näkee jossain napin, jota voi painaa, hän tekee sen vain nähdäkseen, mitä tapahtuu. Sama pätee myös parisuhteeseen. Vaikka mies tietää naisen ärsyyntyvän jostain, se on silti pakko tehdä.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja