Mies, näin yllätät naisesi romanttisesti ystävänpäivänä!

Suomalaisia miehiä moititaan usein tuppisuiksi, jotka eivät rakkaudentunnustuksia liiemmin viljele. Jos tunnet kuuluvasi tähän kastiin, kokeile näitä Koti-osion vinkkejä ja yllätä rakkaasi ystävänpäivän kunniaksi!

Ystävänpäivä on pian taas täällä ja tänä vuonna se osuu maanantaille, joka on tunnetusti viikon masentavin päivä. Osoittamalla tunteesi kauniilla tavalla teet siitä kuitenkin rakkaallesi ikimuistoisen hetken, joka saa hänet hymyilemään pitkään.

Kauniiden sanojen ja hellien huomionosoitusten lisäksi voit järjestää tänä vuonna lisäyllätyksen, joka vie rakkaasi sydämen kertaheitolla.

1. Lähetä hänelle kukkia kesken päivän

Pelkän kukkien antamisen sijaan käytä lähettipalvelua hyväksesi, ja toimita kaunis kimppu rakkaallesi kesken työpäivän. Naiset harvemmin odottavat saavansa huomionosoituksia työaikana, mikä tekee tästä entistäkin herkullisemman yllätyksen.

2. Kokkaa hänelle hänen suosikkiruokiaan

Mitä ruokaa rakkaasi tilaa ravintolassa? Valmista hänelle kotiin kauniisti katettu kynttiläillallinen, jolla tarjotaan hänen suosikkiruokiaan. Jos et pahemmin viihdy keittiössä, opettele valmistamaan yksi ruokalaji hyvin ja tarjoa sitä. Esimerkiksi kunnon pippuripihvi salaatilla on yllättävän helppo ateria valmistaa - etenkin jos ostat salaatin valmiina.

Myös jälkiruokavalikoimaa voit huoletta kartuttaa konditorian hyllyllä, jos oma jauhopeukalosi on epäkunnossa.

3. Yllätä hänet työpäivän jälkeen

Hae hänet yllättäen töistä ja järjestä ihanaa ohjelmaa stressaavan päivän jälkeen. Menkää vaikka yhdessä hierojalle, syömään, elokuviin tai tehkää jotain muuta mukavaa yhdessä. Jos et ole illalla vapaa, yllätä hänet varaamalla aika esimerkiksi kauneushoitolaan - jokainen nainen unelmoi kiireen keskellä yllättävästä rentoutushetkestä.

Jos haluat tarjota hänelle lisäksi illallisen kotona, voit pyytää hierojaa kotikäynnille. Kuvittele itse, kuinka upeaa olisi tulla kotiin pitkän päivän jälkeen ja saada yllättäen kunnon hieronta, sekä oman kullan valmistama ateria.

4. Salainen miniloma

Varaa teille pieni muutaman päivän mittainen miniloma - se voi olla yksi yö hotellissa, kokonainen viikonloppu mökillä tai vaikkapa muutama päivä ulkomailla.

Suunnittele loman yksityiskohdat salaa ja kerro kullallesi vasta päivää ennen h-hetkeä. Muista kuitenkin, että useimmat naiset haluavat pakata itse ja ajan kanssa, joten varaa sille riittävästi aikaa.

5. Onnellinen automatka

Ajeleeko kultasi autolla töihin joka aamu? Jätä kuskinpenkille aamuksi jotain kaunista, kuten yksi ruusu ja kortti, jossa tunnustat rakkautesi. Se saa talven pimeyden ja väsyneet silmät hetkessä kirkastumaan.

Voit myös herätä hieman tavallista aikaisemmin ja tuoda hänelle herkullisen aamupalan vuoteeseen.

Kysymys: Millainen on ikimuistoisin romanttinen kokemuksesi?

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja