Mies, näin kestät sängyssä pidempään

Mies, jos kaipaat vinkkejä pitkitettyyn nautintoon ja upeaan yöhön, ota näistä neljästä vinkistä opiksesi!

Olet sängyssä naisesi kanssa, nautitte toisistanne ja olet juuri näyttämäisilläsi hänelle oppimasi kikan hurmioon, kun ennenaikainen siemensyöksy yllättää. Tämä ei varsinaisesti kruunaa kuumaa yötä kumppanisi kanssa ja naisesi vaikuttaa pettyneeltä.

Jos tilanne kuulostaa tutulta, ehkä sinun on aika opetella viivyttelemään ja ottaa opiksesi näistä neljästä vinkistä. Muista kuitenkin, ettei hyvänkään rakastajan tarvitse kestää sängyssä ikuisuuksia.

Harhauta itseäsi

Ajattele sitä, miltä seksi tuntuu, näyttää, tuoksuu ja maistuu. Sen sijaan, että pyrkisit määrätietoisesti vain kliimaksiin, keskity muihinkin asioihin: siihen kuinka pehmeä kumppanisi iho on, kuinka houkuttelevalta niskan kaarre näyttää tai miten tunnet hänen kyntensä selässäsi.

Kun uppoudut ajatuksiisi, kestät pidempään ja nautit seksistä enemmän. Mikä olisikaan parempaa?

Keskity kumppanisi nautintoon

Sen sijaan, että keskittyisit itseesi, omistaudu kumppanillesi. Valitse asentoja, jotka ovat hänen mieleen. Muista, että naiset rakastavat esileikkiä. Jos saat esileikin kestämään pitkään, ei sillä ole väliä, kuinka nopeasti saavutat orgasmisi varsinaisessa seksissä.

Tiesitkö, että monet naiset saavat useita orgasmeita? Voisitko haastaa itsesi saattamaan hänet nautintoon vielä yhden kerran? Sen lisäksi, että hänen nautintoonsa keskittyminen pidentää omaa kestävyyttäsi, sinun seksuaalinen maineesi kasvaa silmissä.

Vaihda asentoa

Asennon vaihtaminen on lienee yksinkertaisin asia ennenaikaisen siemensyöksyn välttämiseen. Jos tunnet kohokohtasi lähestyvän, vaihda täysin toiseen asentoon.

Pidä kuitenkin huoli, ettet vaihtele seksiasentoja liian usein, sillä se saa kumppanisi luultavasti ainoastaan menettämään halunsa.

Tyydytä itseäsi uusin tavoin

Luovu nuorena oppimistasi tyydytystavoista ja anna kehollesi aikaa nauttia itsestään. Opettele säilyttämään erektio ja rytmitä tyydytyksesi niin, ettet anna itsellesi lupaa kulminaatioon. Pitkitetty orgasmi tuntuu paremmalta ja samalla treenaat sukukalleuttasi pysymään pelikunnossa pidempään.

Käytä oppimaasi tekniikkaa myös kumppanisi kanssa: hidasta joka kerta, kun olet lähellä h-hetkeäsi, mutta muista antaa itsellesi jossain vaiheessa lupa viimein saavuttaa maali.

Pitkiin öihin piristystä? Tutustu Helmi-kauppaan!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock.com

Lähde: Ask Dan & Jennifer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja