Mies luuli vaimon aktiivisuusrannekkeen olevan rikki – paljastikin raskauden!

Mies pyysi nettikansalta apua rikkinäisen aktiivisuusrannekkeen korjaamiseen, mutta saikin tyystin erilaisen vastauksen kuin, mitä odotti.

Reddit-käyttäjä YoungPTone otti asiakseen valittaa Reddit-yhteisölle Fitbit-aktiivisuusrannekkeesta, joka näytti vaimolle epätavallisen korkeaa sydämen sykettä. Mies luuli rannekkeen menneen rikki. Muut Reddit-käyttäjät kuitenkin ehdottivat, että syy voisikin löytyä vaimosta itsestään, ja YoungPTone sai selville jotain yllättävää.

"Onko hän kokenut mitään todella stressaavaa viime päivinä tai voisiko olla mahdollista, että hän on raskaana?" kyseli käyttäjä Thatwasunpleasant.

Selvästikin YoungPTone oli keskittynyt vain huolehtimaan rikkinäisestä rannekkeesta, eikä ollut tullut ajatelleeksi muita vaihtoehtoja. Mutta kun hän oikein keskittyi, jälkimmäinen vaihtoehto olikin ihan käypä.

"Raskaus on vahva mahdollisuus, en tiennyt, että se voi nostaa sydämen sykettä. Saatan olla isä, HUI. Nyt minun pitää vahtia omaa sydämen sykettäni, hah." YoungPTone kirjoitti.

Tämän jälkeen mies asteli pois tietokoneen luota jännittämään vaimon tehdessä raskaustestiä. Testi osoittautui positiiviseksi.

"Minusta tulee isä!" onnellinen mies tuli päivittämään Redditiin.

"Ei mitään sissimarkkinointia"

Nettikansan kyynisen luonteen vuoksi YoungPTone tuli vielä kertomaan, ettei kyseessä ollut mikään upeasti toteutettu mainoskampanja Fitbitille.

"EDIT: Kiitos kaikille ylitsevuotavasta tuesta! On ollut mahtavaa lukea kaikkia kommentteja ja onnentoivotuksia, jopa kommentteja, jotka kyseenalaistavat, olenko todella isä (pitää olla huumorintajua, eikö?) Halusin vain sanoa, että tämä on totista totta, enkä työskentele Fitbitille, tämä ei ole sissimarkkinointia. Tämä on totta, pelko on totta, jännitys on todella totta! Olen tavallinen tyyppi, joka etsi vain yhteisöltä apua vaimon teknisiin vaikeuksiin (olemme kaikki olleet siinä tilanteessa, eikö?) Vähänpä tiesin, että sain paljon enemmän kuin oli tarkoitus! Nyt olen tavallinen tyyppi, joka valmistautuu saamaan ensimmäisen lapsensa maailmaan, jos luoja suo, lokakuussa 2016."

Kun pitää rentoutua... Katso vinkit hengitysharjoitukseen videolta:

0:49

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja