Mies löytyi kuolleena metsätien varresta – poliisi tutkii murhana

Äänekosken Konginkankaan maastosta metsäautotien varresta löytyi viikko sitten maanantaina henkirikoksen uhriksi joutuneen, noin 30-vuotiaan miehen ruumis. Poliisi tutkii tapausta murhana.

Poliisi on tässä vaiheessa tutkintaa vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Rikoskomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista vahvistaa kuitenkin, että poliisi tutkii tapausta murhana. Ihaksisen mukaan poliisi ei ole ottanut kiinni tai pidättänyt ketään murhasta epäiltynä.

Keskusrikospoliisi ja Keski-Suomen poliisilaitos kaipaavat havaintoja miehen liikkeistä. Poliisin tietojen mukaan henkirikoksen uhriksi joutunut mies nousi keskiviikkona 23. tammikuuta kello 17.30-20 välisenä aikana autoon Pölkinkadulla Äänekosken Suolahdessa.

Paikalle uhri oli saapunut sinisellä polkupyörällä, joka löytyi lukittuna Pölkinkadulta. Miehestä ei ole tehty havaintoja tämän jälkeen. Poliisin mukaan on mahdollista, että mies olisi ollut auton kyydissä jo kahta päivää aiemmin maanantai-iltana.

Henkirikoksen uhri oli noin 175 senttimetriä pitkä. Yllään hänellä oli tumma pipo, tummat housut, päällystakki, college-huppari, punaiset urheilutossut ja vihreä reppu.

Havainnot miehestä voi ilmoittaa poliisille numeroon 071-878 6263.

Lue myös:

    Uusimmat