Mainos

Mies löysi exänsä kaiman maailmanympärimatkalle – naisella poikaystävä

Ex-tyttöystävänsä nimen omaavaa matkakumppania etsinyt torontolaismies on löytänyt seuralaisen maailmanympärimatkalleen, kertoo Guardian.

28-vuotias Jordan Axani varasi toukokuussa edulliset liput maailmanympärimatkalle silloisen tyttöystävänsä Elizabeth Gallagherin kanssa.

Pariskunnalle tuli kuitenkin ero, mutta Axani ei halunnut että Gallagherin nimellä varattu matka menisi täysin hukkaan. Lipusta maksettuja rahoja ei näet hyvitetä, mutta lipun voi käyttää kuka tahansa Kanadan passin omaava Elizabeth Gallagher.

Niinpä mies alkoi etsiä matkaseuralaiseksi Elizabeth Gallagher -nimistä henkilöä. Axani pisti ilmoituksen asiasta Reddit-nettisivustolle viime kuussa. Hän sai tuhansittain yhteydenottoja tarjouksestaan, näistä 18 oli Elizabeth Gallagher -nimisiltä henkilöiltä, joilla on Kanadan passi.

Axani valitsi lopulta matkakumppanikseen 23-vuotiaan Elizabeth Quinn Gallagherin. Miehen mukaan matka tulee olemaan täysin kaveripohjalta tehty.

– Tämä on täysin platoninen matka. Siitä tulee mahtavaa, Axani kommentoi.

Matkaseuraksi valittu Gallagher piti ajatusta ensin hulluna, mutta puhelinkeskustelut Axanin kanssa muuttivat hänen mielensä.

– Ajatus oli alkuun vähän kammottava, mutta nyt kun olen jutellut hänen kanssaan se ei tunnu enää niin kammottavalta vaan pikemminkin mahtavalta.

Myös Gallagher vakuuttaa, että matka tehdään puhtaasti kavereina, sillä hänellä on jo poikaystävä.

– Se on melko vakavaa, olemme olleet yhdessä jo jonkin aikaa. Aiomme ostaa talon yhdessä ja meillä on koiranpentu, joten en todellakaan etsi mitään muuta.

Gallagher myöntää kuitenkin, ettei hänen poikaystävänsä ole matkasta innoissaan.

– Hän ymmärtää, että olen aina halunnut matkustaa, joten vaikka hän ei olekaan iloinen siitä että lähden joulun aikaan kuukaudeksi matkaan jonkun tuntemattoman tyypin kanssa, hän kestää sen urheasti.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.