Mainos

Mies lounasti ravintolassa perheensä kanssa, ajoi hetkeä myöhemmin sitä päin – surmasi törmäyksellä tyttärensä ja miniänsä

Kaksi ihmistä kuoli ja useita loukkaantui miehen ajettua Jeepillään päin ravintolaa pienessä Bessemer Cityn pikkukaupungissa. Vain hetkeä aiemmin mies oli itse ollut lounastanut ravintolassa yhdessä perheensä kanssa. 

ABC Newsin tietojen mukaan toinen kuolleista oli miehen parikymppinen tytär, toinen hänen miniänsä. Lisäksi kolme ihmistä loukkaantui auton syöksyessä sisään perheravintolana tunnettuun ruokapaikkaan. 

Syytteet kahdesta murhasta

Mediatietojen mukaan 62-vuotiasta Roger Self kohtaa syytteet ainakin kahdesta murhasta. 

Esimerkiksi NBC News on jakanut Twitterissä kuvan epäillystä juttunsa yhteydessä. 

Bessemer Cityn kaupungissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa on alle 6 000 asukasta. Mediatietojen mukaan Self oli tiiviin yhteisön pidetty jäsen.

Piirikunnan syyttäjä Locke Bell kertoo ABC Newsin haastattelussa tunteneensa Selfin yli 30 vuotta. Bellin mukaan Self oli tunnettu ja menestynyt liikemies paikkakunnalla. 

Ystävät kertovat synkistä ajatuksista

Selfin on kerrottu tähdänneen autollaan nimenomaan siihen pöytään, jossa istui hänen perheenjäseniään. Mediatietojen mukaan raviontola oli Selfin kantapaikka. 

Selfin ystävät kertovat paikallislehti Gaston Gazetten haastattelussa, että Self on kärsinyt viime vuodet vaikeasta masennuksesta ja mielenterveydenhäiriöistä. 

Julkaisussa miehen ystävät kuvaavat hänen muuttuneet harhaluuloiseksi läheisimpiäkin ihmisiä kohtaan. Viimeisten kahden kuukauden aikana muutos oli heidän mukaan ollut kaikkein suurin. 

He mainitsevat, että mies oli muuttunut lyhyessä ajassa niin paljon, että häntä oli vaikea tunnistaa entiseksi itsekseen. 

Teon motiivi ei ole toistaiseksi tiedossa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.