Mainos

Mies löi pyörätuolilla liikkunutta päähän Helsingissä

Vuonna 1970 syntyneen miehen nyrkinisku rikkoi 1940 syntyneen uhrin kuulolaitteen.

Ohikulkija on lyönyt iäkästä pyörätuolilla liikkunutta miestä rajusti nyrkillä kauppakeskuksessa Helsingissä.

Silminnäkijöiden mukaan pahoinpitelijä otti ennen iskua jopa muutaman juoksuaskeleen vauhtia ja iski nyrkillä miestä päähän. Isku oli niin voimakas, että uhrin korvassa ollut kuulolaite vaurioitui. Vuonna 1940 syntynyt helsinkiläismies kuljetettiin myöhemmin ambulanssilla Malmin sairaalaan.

Päivystävän komisarion Mika Helmisen mukaan lyönti sattui kauppakeskus Columbuksessa Vuosaaressa kuuden jälkeen illalla. Pyörätuolilla liikkunut mies oli ollut liikekeskuksen keskikäytävällä, kun hänelle täysin tuntematon mies tuli ja iski nyrkillä päähän.

Tokeennuttuaan iskusta uhri lähti seuraamaan lyöjää, joka poistui paikalta kävellen. Vartijat havaitsivat tilanteen valvontakameroista, ja epäilty napattiin ulko-ovilta.

Pahoinpitelystä epäilty on vuonna 1970 syntynyt helsinkiläismies, joka on poliisin vanha tuttu. Hänen tilillään on ainakin yksi pahoinpitelyjuttu.

Mies ei kiistänyt lyöntiä. Epäilty ei kuitenkaan tuntenut uhria, mikä viittaa siihen, että hän valitsi kohteen täysin sattumanvaraisesti.

Rikosnimike saattaa vielä muuttua matkan varrella törkeäksi pahoinpitelyksi.

Mahdollisia havaintoja tai tietoja tapauksesta voi ilmoittaa Helsingin poliisille virka-aikana numeroon (09) 1894332 ja muulloin numeroon 1894002.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.