Mainos

Mies lavasti oman kuolemansa – jäi kiinni hurjastelun takia

Yhdysvalloissa New Yorkissa mies on tunnustanut lavastaneensa oman kuolemansa vakuutuspetoksen takia. Huijauksessa oli mukana miehen 22-vuotias poika.

CNN:n mukaan Jonathan Roth ilmoitti isänsä Raymondin kadonneeksi viime vuoden heinäkuussa. Kaksikko oli ollut Jones Beachin vesillä tapahtuma-aikaan.

48-vuotiasta Raymond Rothia etsittiin tiiviisti useiden päivien ajan, kunnes viranomaisille paljastui, että Roth oli Etelä-Carolinassa. Mies oli jäänyt siellä poliisin haaviin ajettuaan ylinopeutta.

Päivää ennen miehen kiinnijäämistä, Rothin Evana-vaimo oli toimittanut poliisille löytämänsä sähköpostit, joissa paljastui, että mies oli suunnitellut kuolemansa lavastamista. Syynä tähän oli se, että mies halusi vaimonsa ja poikansa pystyvän lunastamaan miehen henkivakuutuksen. Samalla mies suunnitteli itse aloittavansa uuden elämän Floridassa.

Poliisi pidätti sekä isän että pojan elokuussa muun muassa vakuutuspetoksesta. Raymond Roth tunnusti syyllisyytensä tekoon oikeudessa eilen. Hän sai teostaan 90 päivän vankeustuomion ja lisäksi 5 vuotta ehdonalaista. Hän joutuu myös korvaamaan rannikkovartiostolle ja poliisille lähes 30 000 dollaria etsintäkuluja.

Vaimon mukaan Roth oli suunnitellut "kuolemansa" saatuaan potkut työpaikaltaan. Vaimo ei ollut tiennyt suunnitelmista ennen kuin oli löytänyt sähköpostit.

Rothin pojan osalta tapaus on vielä puimatta. Osana tunnustustaan Roth on pyytänyt syyttäjältä, ettei hänen poikansa joutuisi tapauksesta vankilaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.