Mainos

Mies kuoli ulosajossa Iisalmessa

Iisalmessa Savossa, Koskella Varsinais-Suomessa sekä Pälkäneellä Pirkanmaalla on sattunut ikäviä ulosajoja viikonloppuna.

Mies kuoli pakettiauton suistuttua tieltä Iisalmessa viime yönä. Autossa ollut nainen loukkaantui lievästi.

Onnettomuus sattui Kirmantiellä. Auto ajautui suoralla tiellä vasemmalle ojaan ja edelleen pellolle, missä se pyörähti ympäri ja törmäsi valaisinpylvääseen.

Ylä-Savon poliisi epäilee, että autoa ajoi turmassa kuollut vuonna 1953 syntynyt iisalmelaismies. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja alkoholin mahdollista osuutta asiaan.

Viidelle vammoja ulosajossa Koskella

Viisi miestä on loukkaantunut ulosajossa Koskella Varsinais-Suomessa. Päivystävä palomestari arveli, ettei kukaan heistä loukkaantunut hengenvaarallisesti. Miehet vietiin sairaalaan. Kolmella heistä oli ainakin luunmurtumia.

Ulosajo sattui pienellä hiekkatiellä lähellä Kuusjoen kunnan rajaa kahdelta iltapäivällä. Onnettomuuden syy ei ole selvillä. Palomestarin mukaan kaikki viisi henkilöautossa ollutta olivat todennäköisesti ulkomaalaisia.

Mies kuoli auton pudottua sillalta

Iäkäs mies kuoli ulosajossa Pälkäneellä Pirkanmaalla. Autoa ajanut vuonna 1928 syntynyt nainen loukkaantui, kertoo poliisi. Naisen vammojen vakavuudesta ei ollut onnettomuuden jälkeen varmuutta. Autossa ei ollut muita matkustajia.

Ulosajo sattui ennen aamukahdeksaa Pälkäneen Iltasmäessä valtatiellä 12. Henkilöauto ajautui sillalla vastaantulevien kaistan yli ja osui reunakaiteisiin. Auto nousi kaiteiden yli ja putosi soratielle. Pudotus oli noin kuusi metriä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Autossa olleet ovat kotoisin Päijät-Hämeestä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.