Mies kouri ja ahdisteli naista 40 minuuttia metrossa Yhdysvalloissa – vieressä olleet eivät puuttuneet, vaan kuvasivat tapahtumaa

Yhdysvalloissa Pennsylvanian osavaltiossa sattui puistattava välikohtaus, kun mies ryhtyi ahdistelemaan naista metromatkan aikana. The Independent kertoo, että ympärillä olleet ihmiset eivät puuttuneet 40 minuutin aikana tilanteeseen millään tavalla, vaan kuvasivat puhelimillaan.

Pidätysmääräyksen mukaan paikalla oli noin tusinan verran matkustajia, jotka todistivat välikohtausta.

Mies hakeutui naisen viereen metrovaunussa ja nainen torjui tämän lähentely-yritykset. Pian tämän jälkeen miehen käytös muuttui aggressiiviseksi ja hän alkoi kouria naista. Nainen oli useampaan kertaan yrittänyt työntää miehen pois.

Välikohtauksen aikana ehti kulua noin 40 minuuttia ja 24 pysäkinväliä. Kukaan ei tullut apuun, mutta moni ryhtyi kuvaamaan naisen ahdistelua.

Lopulta junayhtiön työntekijä huomasi tapahtuneen ja soitti hätänumeroon.

Poliisit saatiin paikalle kolmessa minuutissa.

35-vuotias mies pidätettiin raiskauksesta epäiltynä. Kodittomien asuntolassa kirjoilla oleva mies on väittänyt poliisille tuntevansa naisen, jota hän ahdisteli.

Rikostutkinta odottaa myös kanssamatkustajia.

– Jos matkustajat olisivat soittaneet hätänumeroon aiemmin, teko olisi saatu pysäytettyä, junayhtiö toteaa tiedotteessaan.

Nainen sai ahdistelun ja kourinnan yhteydessä sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja