Mies kosi vaimoaan ristisanatehtävän avulla

Sanomalehden ristisanatehtävä oli miehen mielestä luova ja yllättävä tapa kosia rakastamaansa naista.

Yhdysvaltalainen Corey Newman, 28, junaili Washington Post -sanomalehden kanssa yllättävän sanaristikon, jolla hän kosi 31-vuotiasta tyttöystäväänsä Marlowe Epsteiniä, uutisoi metro.co.uk.

– Halusin tehdä jotain luovaa, koska teot puhuvat enemmän kuin sanat. En vain halunnut napata sormusta taskustani ja sanoa, että rakastan sinua. Halusin tehdä jotain erityistä, joten keksin idean sanaristikosta.

Corey oli yhteydessä sanomalehteen, ja lehti innostui. Koko tarina myös taltioitiin videolle.

Eräänä sunnuntaiaamuna Corey lähti aikaisin kotoa hakemaan sanomalehden ja kahvia. Tilanne meinasi olla epätoivoinen, kun oikeaa lehteä ei löytynyt mistään. Lopulta miehen onnistui löytää oikea lehti hieman laittomin keinoin: hän nappasi sen erään oven takaa!

Mies palasi kotiinsa täyttämään ristikkoa, ja päätti pyytää tyttöystävältään apua. Näppärä nainen keksi pian ratkaisun, joka kuului suomeksi ”Marlowe Epstein, menetkö kanssani naimisiin?”. Hämmentynyt Marlowe nosti kädet kasvoilleen, kun mies polvistui hänen eteensä ja toisti kosinnan. Ja totta kai tällä tarinalla oli onnellinen loppu: Marlowe lupautui Coreyn vaimoksi.

Kosinta sanaristikon avulla, katso video metro.co.uk nettisivuilla.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja