Mainos

Mies kärysi ratista kaksi kertaa samana päivänä

Rattijuoppo jäi Koillis-Lapin poliisin haaviin Sallassa kaksi kertaa saman päivän aikana.

Ulkopaikkakuntalainen mies oli liikkeellä perjantaina omistamallaan maastoautolla Sallassa kantatiellä 82. Hän ajoi voimakkaassa humalatilassa auton mutkitellessa tiellä myös vastaantulevien kaistalla. Ajotyylillään hän oli vaaraksi muille tiellä liikkujille.

Rajan valmiuspartio pysäytti auton Kelloselässä. Mies puhalsi alkometriin 2,5 promillen lukemat. Hänet määrättiin ajokieltoon ja otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

Rattijuoppo pääsi kuulustelujen jälkeen lauantaina puolen päivän jälkeen pois Kemijärven poliisilaitokselta. Mies ei ottanut opiksi vaan hommasi lisää viinaa ja kuljetutti itsensä taksilla autonsa luokse ja hyppäsi auton rattiin.

Matkalla mies vaaransi jälleen muiden tiellä liikkujien turvallisuutta ajamalla koko tien leveydeltä. Autosta tuli useita ilmoituksia poliisin hälytyskeskukseen. Miehen matka päättyi vähän ennen Sallan keskustaa Matovaaran tiehaaran kohdalle.

Mies sammui auton rattiin ja auto pysähtyi tielle jääden kuin ihmeen kaupalla omalle kaistalleen. Tällä kertaa puhalluskoe näytti 2,2 promillea. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänen omistamansa auto takavarikoitiin rikoksentekovälineenä ja lisärikosten estämiseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.