Mies kamppaili tiikeriä vastaan - aseena pelkkä kivi

Malesialainen mies joutui kokemaan kauhunhetkiä eilen, kun tiikeri hyökkäsi yllättäen hänen kimppuunsa maan pohjoisosassa.

47-vuotias Yok Meneh kertoo Sunday Star -sanomalehdessä, että tapahtumaketju alkoi hänen ollessa keräämässä vihanneksia viidakossa Perakin osavaltiossa. Mies oli niin keskittynyt puuhaansa, ettei huomannut tiikerin hiipineen taakseen ennen kuin oli liian myöhäistä.

- Kun tajusin, että minun pitää pelastaa itseni, yritän tarttua kaikkeen mitä vain käteeni sain. Löysin kiven, otin sen ja tappelin vastaan. Löin tiikeriä päähän yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes se luikki pakoon, hän kuvailee.

Yok Menehin vaimo löysi lopulta puolisonsa metsästä verta vuotavana, ja läheisen tehtaan öljypalmutehtaan työntekijät auttoivat naista viemään hänet sairaalaan. Mies sai hyökkäyksessä syvän haavan selkäänsä ja vammoja raajoihinsa.

Viime vuonna Malesia julisti kunnianhimoisen National Tiger Action Plan -kampanjan, jonka avulla tiikereiden määrä yritetään kaksinkertaistaa vuoteen 2020 mennessä.

(MTV3 - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat