Mies kaappasi kaksivuotiaan lapsensa Sodankylässä

Mies kaappasi lapsensa Sodankylässä eilen. Hätäkeskus paikansi miehen puhelimen Sodankylän pohjoispuolella olevaan maastoon. Tunnin etsintöjen jälkeen poliisipartio löysi auton pieneltä mökkitieltä.

Mies kaappasi kaksivuotiaan lapsensa autoonsa ja ajoi humalassa tiehensä Sodankylässä eilen. Hänet paikannettiin matkapuhelimen avulla, ja lapsi saatiin vahingoittumattomana turvaan.

Tapahtumat alkoivat aamukuudelta, kun lapsen äiti kertoi poliisille miehensä vieneen pariskunnan yhteisen lapsen. Mies oli uhannut myös itsemurhalla.

Tapauksen vakavuuden vuoksi etsintään hälytettiin myös vapaalla olleita poliiseja. Mies ja vaimo olivat seuraavien tuntien aikana useasti puhelinyhteydessä, mutta mies ei paljastanut olinpaikkaansa. Myös poliisi puhui hänen kanssaan.

Lopulta hätäkeskus paikansi miehen puhelimen Sodankylän pohjoispuolella olevaan maastoon. Tunnin etsintöjen jälkeen poliisipartio löysi auton pieneltä mökkitieltä.

Mies puhalsi yli kahden promillen lukemat. Lapsi toimitettiin äitinsä hoiviin ja mies vietiin poliisilaitokselle. Häntä epäillään pakottamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat