Mainos

Mies kaappasi auton aseella uhaten – pakotti kuljettajan ajomatkalle

Vahvasti päihtynyt mies kaappasi aamuyöllä henkilöauton käsiaseella uhaten Salossa, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan mies pysäytti henkilöauton salolaisella pysäköintialueella. Mies meni auton eteen seisomaan, jolloin henkilöauton kuljettaja joutui pysähtymään.

Tässä vaiheessa mies nousi autoon kuljettajan viereen ja otti esiin käsiaseen. Mies käski auton kuljettajaa ajamaan Pertteliin.

Perttelissä matka päättyi poliisin mukaan umpikujaan. Siinä vaiheessa aseella kuljettajaa uhannut mies halusi itse lähteä ajamaan autoa. Vahva humalatila vaikutti siihen, että matka päättyi lyhyen peruutuksen jälkeen lumipenkkaan.

Uhkailija ei päästänyt uhriaan vapaaksi, vaan miehet jatkoivat matkaa jalan. Aseen mies jätti autoon.

Tässä vaiheessa Kiskosta kotoisin olevan miehen onnistui karistamaan uhkailijansa kannoiltaan ja pääsi tekemään hälytyksen hätäkeskukseen.

Uhkailija yritti yksin jäätyään murtautua omakotitaloon. Naapurissa asunut henkilö heräsi ikkunan särkymiseen ja havaitsi miehen, kun tämä oli pyrkimässä taloon sisälle.

Poliisit tavoittivat miehen lähistöltä. Hän on poliisille entuudestaan tuttu. Mies puhalsi poliisin alkometriin 2,35 promillea. Hänellä ei myöskään ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miehen uhkailuun käyttämä pistooli osoittautui deaktivoiduksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.