Mies kaahasi poliisia pakoon läpi Turun keskustan

Vuonna 1984 syntynyt turkulaismies kaahasi tänään poliisia pakoon Turun ydinkeskustan läpi sekä pitkin Turun ja Raision maanteitä.

Mies ajoi Opel Kadettilla kovimmillaan 180 kilometrin tuntinopeudella. Taajamassa hänelle mitattiin 60:n rajoitusalueella 120 kilometrin nopeus.

Pakomatka päättyi, kun mies kääntyi Tampereen valtatieltä lentokentäntien rampille. Siinä poliisiauto puski Kadettia takakulmaan, ja auto suistui nurmikolle.

Poliisi pitää pakoonajoa erittäin törkeänä, sillä kaupungilla oli paljon jalankulkijoita ja ajoneuvoja. Pakenija ajoi useasti päin punaisia ja syyllistyi muihin liikennerikkomuksiin. Poliisin mukaan mies oli vähällä aiheuttaa useita kolareja.

Kuskia epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausainerikoksesta. Kyydissä olleita henkilöitä epäillään huumausainerikoksesta. Autosta löytyi vähän amfetamiinia.

Takaa-ajo alkoi, kun poliisipartio kiinnitti Pansiontiellä huomionsa Opel Kadettiin, jossa oli neljä ihmistä. Kadettin kuljettaja ei noudattanut pysäytysmerkkejä vaan lähti karkuun kohti keskustaa. Keskustasta auto ajoi Satakunnantielle ja jatkoi pakoaan kohti Tampereen valtatietä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat