Mainos

Mies ja nainen jäivät bussin alle Helsingin Elielinaukiolla

Kaksi ihmistä on jäänyt bussin alle Elielinaukiolla Helsingissä.

Iäkkäät mies ja nainen jäivät keskiviikkoiltana bussin alle Elielinaukiolla Helsingissä. Mies sai onnettomuudessa vakavia vammoja ja nainen lievempiä.

Poliisin mukaan onnettomuus sattui iltayhdeksän jälkeen ravintola Vltavan kulmalla ajotiellä. Onnettomuus sattui, kun bussi oli lähtenyt liikkeelle laiturista. Vielä ei ole selvää, olivatko uhrit törmäyksen sattuessa suojatiellä. Tapaukseen ei liity päihtymistä.

Poliisin ja pelastajien tullessa paikalle uhrit makasivat tiellä. Bussi oli poliisin mukaan osunut molempiin, mutta kumpikaan ei ollut jäänyt bussin renkaan alle. Loukkaantuneet kuljetettiin Töölön sairaalaan.

Asiaa tutkitaan poliisin mukaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vamman tuottamisena.

Elielinaukiolta lähtee ja sinne saapuu useita Helsingin sisäisen liikenteen busseja sekä seutubusseja. Edellinen onnettomuus samassa kohdassa sattui noin kolme viikkoa sitten, kun iäkäs mies jäi bussin alle ja loukkaantui vakavasti.

Helsingin poliisi kertoo toimittavansa liikenneonnettomuuksista tiedot Helsingin kaupungille, joka voi pohtia, onko Elielinaukiolla tarvetta muuttaa liikennejärjestelyitä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.