Mies ja ääni - onni potkaisi koditonta samettikurkkua

Vuosikausien ajan elämän laitapuolta kulkenut Ted Williams on aiheuttanut valtavan sensaation, ensin Yhdysvalloissa ja nyt jo ympäri maailmaa.

Pahvinpala kädessään kadunkulmassa kerjäävä mies hämmästyttää nettivideossa, joka alkuviikosta julkaistiin ohiolaisen -lehden verkkosivuilla. Sen jälkeen kun video on ollut katsottavissa YouTubessa, on kodittoman miehen elämä kääntynyt päälaelleen.

Ted Williamsin lahja on ääni - sametinpehmeä baritoni, kultainen kurkku, jollaisesta monet miehet voivat vain unelmoida. Williams ei laula, hän puhuu.

Kuluneeseen pahviin kirjoitettu teksti kertoo hänen olleen joskus radiojuontaja, mutta elämä vei.

- Tuumailin, että minusta ei ole näyttelijäksi eikä radiojuontajaksi, mutta vuosien mittaan kehitin kuitenkin ääntäni. Olen opiskellut äänenkäyttöä, Williams kertoo.

Hän kuitenkin epäili omia kykyjään, ja vuonna 1996 kuvaan astuivat alkoholi ja huumeet.

- Nyt olen ollut kaksi vuotta kuivilla, 53-vuotias Williams sanoo.

Ja nyt kaikki on toisin. Parturin kautta käynyt Williams on esiintynyt paikallisella radioasemalla, ja hänestä kertova video on esitetty televisiossa. Hänelle on luvattu muun muassa rahalahjoituksia ja asuntolainan takaus. Työtarjouksia on tullut useita.

Williams harkitsee nyt vakavasti muuttoa Clevelandiin, jossa paikallinen NBA-liigassa pelaava koripalloseura Cleveland Cavaliers on tarjonnut hänelle työtä "seuran äänenä".

Tuoreimpien tietojen mukaan Williams on jo tavannut New Yorkissa asuvan äitinsä, joka ei moneen vuoteen ollut nähnyt poikaansa.

(MTV3 - AP - CNN)

Lue myös:

    Uusimmat