Mainos

Mies hukkasi lompakkonsa – sai takaisin yli 35 vuotta myöhemmin

Yhdysvalloissa kansasilaismies luuli 35 vuotta sitten hukanneensa pysyvästi lompakkonsa. Miehen yllätys olikin melkoinen, kun lompakko palautettiin tälle viime viikolla sisältöineen päivineen.

– Leukani loksahti. Se oli ollut kateissa noin 35-36-vuotta, kunnes tämä mies löysi sen ullakolta, kertoo Gean Brown Jr.KCTV:n haastattelussa.

Brown hukkasi lomapakkonsa vuonna 1976 tai 1977 taloon, jossa oli ollut tekemässä asennustöitä. Hän oli ollut töissä talon ullakolla, kun lompakko katosi.

– Se oli ollut taskussani, kun menen ylös ja kun tulin takaisin se oli hävinnyt. Tiesin, että se on ullakolla, mutten löytänyt sitä millään. Irrottelin jopa eristyksiä, enkä silti löytänyt sitä.

Mies arveli lompakon pudonneen seinän väliin.

– Etsimme sitä, mutta ajattelin, etten voi hajottaa jonkun kotitaloa lompakon takia. Joten olin varma, että se on mennyttä.

Lompakossa rakkaita muistoja

Viime viikolla Brown sai yllätyksekseen puhelun mieheltä, joka asuu nykyään talossa, jonne lompakko hukkui.

Shawn Wyckoff oli ollut ullakolla korjailemassa antennia, kun hän löysi lompakon. Wyckoff soitti kaikkiin lompakosta löytämiinsä puhelinnumeroihin, mutta yksikään niistä ei ollut enää toiminnassa. Hän löysi Brownin lopulta netin avulla.

– Hän on kunnon kaveri, kun etsi minut käsiinsä. Hän olisi voinut heittää lompakon pois, enhän. tunne tätä miestä. Mutta hän palauttaa sen minulle, Brown kehuu.

Brown kertoo, että lompakossa ei ollut rahaa, mutta miehelle itselleen sen sisältö oli arvokas. Lompakossa oli muun muassa miehen vanhoja armeijamuistoja sekä vanhan sydänkäpysen kuva. Kyseinen sydänkäpynen on yhä Brownin vaimo.

– Ajattelin, etten näe lompakkoani enää ikinä, ellei tornado tuhoa taloa. Tämä oli totaalinen järkytys. Mies olisi voinut nakata lompakon suoraan roskiin, mutta hän ei tehnyt niin.

Brown kertoo, ettei pysty maksamaan Wyckoffille löytöpalkkiota. Kiitollisuutensa osoitukseksi mies on kuitenkin kutsunut Wyckoffin ja tämän vaimon lounaalle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.