Mainos

Mies hiveli itseään koulun lähellä ja kuvasi tyttöjä

Joensuussa poliisi tutkii tapausta, jossa mies tyydytti itseään koulun lähellä oppilaiden nähden sekä kuvasi autostaan nuoria tyttöjä. Mies on myöntänyt molemmat tekonsa.

Koulun pihalla oli tekohetkellä 5-6 -luokkalaisia. Mies oli liikkeellä polkupyörällä ja hän poistui paikalta, kun hänet havaittiin.

Paikalle tullut poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan 36-vuotiaan joensuulaismiehen lähistöltä ja hänet toimitettiin kuulusteluihin Joensuun poliisiasemalle.

Asiaa tutkitaan sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena. Mies on myönsi tekonsa kuulusteluissa.

Miehen ei epäillä tämän hetkisten tietojen mukaan yrittäneen ottaa kontaktia tai muuten lähestyä esimerkiksi koululaisia.

Lisäksi poliisi selvitteli yksityishenkilön Facebookiin kirjoittamaa ja jakamaa tiedotetta, jonka mukaan viime perjantaina oli nähty miehen kuvaavan nuoria tyttöjä Joensuussa Latolankadulla. Mies istui autossa.

Sama mies myönsi kuulusteluissa olleensa myös tuolloin liikkeellä. Kuvaamisen osalta asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta.

Poliisi pyytää kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vastaavanlaisista tapahtumista etenkin Rantakylän ja Utran alueilla poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 tai hätäkeskukseen 112.

 

 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja