Mainos

Mies hakattiin pahoin Lahdessa - tekijä tuuletti pahoinpitelynsä jälkeen

Mies on pahoinpidelty törkeästi varhain tänä aamuna Lahdessa.

Lahden keskustassa Lanuaukiolla liikkui puoli viiden maissa aamuyöllä kolmen miehen porukka, joka sivullisten mukaan haastoi riitaa ihmisten kanssa. Kolmikosta flanellipaitainen mies oli alkanut hakata uhriksi joutunutta 19-vuotiasta miestä nyrkiniskuin päähän.

Iskujen seurauksena uhri kaatui maahan. Tämän jälkeen flanellipaitainen oli istunut miehen päälle jatkaen pahoinpitelyä sillä seurauksella, että uhri menetti tajuntansa.

Poliisin tiedotteen mukaan flanellipaitainen pahoinpitelijä oli "tuulettanut" mitä ilmeisimmin tekonsa johdosta, kun mieskolmikko oli poistumassa tapahtumapaikalta.

Pahoinpitelyn uhri sai useita vammoja kasvoihinsa ja merkittävät vammat hampaisiinsa. Hän on sairaalahoidossa vammojen vuoksi.

Flanellipaitainen tekijä on noin 25-27-vuotias, keskimittaista pidempi, hoikka ja kapeakasvoinen mies, joka asuu ilmeisesti Lahden pohjoisissa kaupunginosissa. Miehen hiukset ovat sivuilta lyhyet ja päältä pidemmät ja pystyt. Hänellä on pieni leukaparta.

Tekijästä jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan poliisille numeroihin 071-8737613 tai 071-8737570 kello 8-16.

Kolmikko on nähty Rautatienkadulla sijaitsevalla Lanuaukiolla myös aiempina viikonloppuina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.