Mies, etkö halua joutua naimisiin karkauspäivänä? Varaudu näin!

Karkauspäivänä saattaa nainenkin yllättää kosinnalla. Jos mielit eroon naisesi kosinnasta kivuttomasti, kannattaa päivän varalle varautua nykynaista miellyttävin lahjoin, joita hankkiessa hieman oveluuttakin tarvitaan – hamekankaat ovat nimittäin historiaa.

Suunnitteleeko naisesi kosintaa ja sinua hirvittää? Ei hätää – kokosimme yhteen parhaat lepyttelylahjat alttarille mielivän morsion varalle.

Design-astiat

Koti on tärkeä paikka ja moni nainen haluaa panostaa sisustukseen. Jos asutte yhdessä, katso lautasiasi oikein tarkkaan ja huomaat, että ne ovat todennäköisesti samaa sarjaa.

Käännä lautanen ympäri ja tadaa – huomaat, että pohjassa lukee jotain: esimerkiksi "Arabia" ja "Pentik" ovat varsin suosittuja tekstejä. Nyt olet jo oikeilla jäljillä – suuntaa lähimpään astioita myyvään liikkeeseen ja näytä kippoa tai kuppia myyjälle. Hän todennäköisesti tunnistaa, millaista sarjaa vaimoksesi mielivä nainen kerää, jolloin voit hankkia hänelle pientä täydennystä.

Kosimasi nainen on tarkkasilmäisyydestäsi todennäköisesti niin yllättynyt, että hän unohtaa kieltävän vastauksen aiheuttaman mielipahan.

Laadukkaat kodinkoneet

Mikään ei kohota mieltä enemmän kuin kunnon kupillinen hyvää kahvia – etenkin jos se on keitetty uudella Moccamasterilla tai Kenwoodin kahvinkeittimellä. Myös muut keittiön kodinkoneet ovat oiva lepyttelylahja, kuten KitchenAidin yleiskone tai Kenwoodin tehosekoitin.

Vaimoksesi mielivä kuitenkin saattaa hyvinkin toivoa, että ostoksesi sopii keittiöönne, joten myös tämän ostoksen kanssa kannattaa kiinnittää huomiota muuhun sisustukseen.

Sen sijaan pölynimurit ja tiskikoneet kannattaa nyt unohtaa – vai haluaisitko itse saada kosintaasi kieltävän vastauksen ja sen jälkeen lepyttelylahjaksi lumilapion?

Osta sitä hamekangasta, mutta hieman eri paketissa

Mikäli haluat pitäytyä jollain tapaa perinteissä, mutta naisesi ei osaa ommella hanki hänelle lahjakortti vaatekauppaan – hamekangastahan sielläkin myydään!

Käy naisesi vaatekaapilla ja katso, minkä merkkisiä hänen vaatteensa ovat – tämä antaa sinulle osviittaa, mihin lahjakortti mahdollisesti kannattaa ostaa. Jos haluat pelata varman päälle, ovat suuret tavaratalot, kuten Stockmann helppoja valintoja.

Myös luksuslaukut ja kauniit kengät ovat oivia vaihtoehtoja perinteiselle hamekankaalle.

Kunnon matkalaukku

Mikäli morsioksesi mielivä nainen asuu saman katon alla, mutta haluat silti antaa hänelle rukkaset, voi tukeva matkalaukku olla hyvä sijoitus – sillehän voi nimittäin tulla vielä käyttöä!

Kukkia ja hyvä ateria

Perinteinen kukkakimppu ja illallinen ovat aina hyviä vaihtoehtoja, sillä tuskin kukaan inhoaa ravintolassa syömistä?

Jos kyseessä on nainen, jonka kanssa et pahemmin halua viettää aikaasi, voit ostaa hänelle lahjakortin ravintolaan – ehkäpä hän voi viedä treffeille jonkun muun kuin sinut.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja