Mainos

Mies ampui pubivisakumppaniaan taljajousella Tampereella

Poliisi epäilee, että 27-vuotias tamperelaismies ampui taljajousella kylkeen 45-vuotiasta ylöjärveläismiestä viime torstaina. Välikohtaus sattui kello 21.30 Tampereen Pohtolankatu 64:ssä sijaitsevan ravintolan terassilla.

Uhrin saamat vammat eivät ole vakavia, ja hän on jo päässyt sairaalasta.

Poliisi otti ampujaksi epäillyn miehen kiinni kohta teon jälkeen Pohtolankadulla sijaitsevasta yksityisasunnosta. Sieltä löytyi myös taljajousi.

Epäilty on kuulusteluissa kertonut ampuneensa nuolen ravintolaa vastapäätä olevasta asunnostaan mutta ei kertomansa mukaan aikonut vahingoittaa ketään.

– Hän sanoi kuulustelussa, että hänen tarkoituksensa oli ampua ikkunasta pihallaan olevaan puuhun, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo puhelimitse Tampereelta.

Ampui ehkä lähempää

Tutkinnassa on tullut esille, että epäilty oli aiemmin illalla riidellyt toisen asiakkaan kanssa samassa ravintolassa. Riitakumppani ei kuitenkaan ollut se mies, johon nuoli osui.

– Uhri ja ampuja olivat tutustuneet illan aikana, koska olivat pelanneet pubivisassa samassa joukkueessa. Mitään riitaa heillä ei ole ollut, pikemminkin päinvastoin.

Poliisi pitää nuolen osumakohdan ja -suunnan vuoksi mahdollisena, että mies on ampunut sen lähempää kuin väittää.Asunnosta terassille on matkaa vajaat 130 metriä. Poliisi pyytää ampumisen mahdollisesti nähneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä.

Poliisi epäilee ampujaa törkeästä pahoinpitelystä. Hänet on vapautettu viikonlopun aikana.

Kallioniemi sanoo, että taljajousi voi olla hengenvaarallinen ase.

– Lääkärin mukaan vakavilta vammoilta saatettiin nyt välttyä, koska nuoli pysähtyi kylkiluuhun. Odotamme vielä lausuntoa kyseisen jalkajousen vaarallisuudesta.

Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa numeroon 071 874 5800.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.