Mainos

Mies, älä ole epävarma!

Mies, älä murehdi painosta, parrasta tai kaljusta – ne eivät ole ongelmia naisellesi!

Ei vain naiset, myös miehet voivat tuntea olonsa epävarmaksi – varsinkin kammarin puolella, jos valoja ei sammuteta. Thefrisky.com listasi, mistä mies kantaa huolta – turhaan.

Pinta(a syvemmälle)

Miehet, kuten naisetkin, ovat hurjan huolissaan painostaan. Kaikilla naisilla on selluliittia ikään ja kokoon katsomatta. Ja kaikki naiset ovat epävarmoja sen suhteen, joten miksi naiset tuhlaisivat aikaansa miehen vatsamakkaroiden sorkkimiseen? Ainakin meillä on jotain yhteistä – turha huoli!

Lisäksi naiset pitävät siitä, että mies on isokokoisempi kuin nainen itse – nainen ei mielellään halua näyttää mammutilta miehensä vierellä.

Kauniit ja kaljut

Kalju on seksikästä. Joten älä yritä piilotella kuulakalloasi hiuslisäkkein tai kammalla – kanna kaljusi kunnialla!

Akne-arvet

Älä peittele arpia – nimittäin arpinaamat voivat olla jonkun naisen unelma. Ehkäpä tämä saa miehen näyttämään karskimmalta ja kovia kokeneelta Indiana Jonesilta. Mitä enemmän arpia, sitä parempi!

Jenkkakahvat

Kaikki kamasutraa lukeneet tietävät mihin asentoihin ihminen voi taipua. Mistä naiset ottavat sitten tukea, kun pitäisi vääntyä miehen kanssa erilaisiin akrobatiaakin vaativiin asentoihin? Jenkkakahvat ovat englanniksi "love handles", eivätkä täysin syyttä suotta! Pitäähän sitä jostain ottaa tukea – ja puristaa.

Hiki

Ensinnäkin kuuman paikan tullen hiki saa seksin tuntumaan paremmalle – toisen hikinen iho vasten sinun ihoasi. Toiseksi, kaikki hikoilevat – varsinkin juuri kuuman paikan tullen.

Rintavarustus

Monet herrasmiehet ovat pakkomielteisiä rintalihaksiensa – tai niiden puutteen – suhteen. Neuvo: käteensopivat sopivat!

Takatukka

Takatukka on jees. Tai ainakin miehekästä.

Karvoitusta

Rintakarvoja ei nainen kavahda – David Hasselhoffkin pääsi juoksemaan Baywatchin rannoille komean rintakarvoituksensa kanssa! Ja mitä naamakarvoitukseen tulee, tuskin kenenkään suhde on karikoitunut miehen viiksien vuoksi. Olkoon sinulla partaa, pukinparta tai hervottomat viikset – ei sen väliä! Voivathan ne kutittaakin kivasti.

Koko

Penistä voisi verrata rahaan: niillä joilla sitä on paljon eivät osaa käyttää sitä (aina) oikein. Usein kookkaimmat miehet ovat kammarin puolella laiskoja ja vain makaavat laakereillaan – tylsää! Mies saa olla sängyssä kova työmies, sillä kova perintö ei takaa onnistunutta yötä.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.